BetWinner | fBet.bg – Футболни прогнози ЕФБЕТ

1
470
Добави коментар
sapa84
sapa84

BetWinner

5 (100%) 1 гласа

БУКМЕЙКЪРСКА КОМПАНИЯ BETWINNER
Обща информация

BETWINNER e млада и динамично развиваща се компания. Повече от 400 000 онлайн потребители залагат на BETWINNER.com.

Видове залози и начини на залагане

Сайта BETWINNER предлага голямо количество допълнителни залози за конкретно спортно събитие: европейски хендикап, точен резултат, ход на играта, Над/Под, кой тим ще отбележи първия гол и т.н. Предлагаме и голям избор от коефициенти за международни мачове на клубно ниво и ниво национални отбори.

В индивидуалните спортове като колоездене, голф, лека атлетика, ски и т.н., в допълнение към залог за победа, винаги има и залози за победител между двама избрани състезатели.

BETWINNER предлага следните видове залози: единични, акумулатори, в система и верижни.

В компания BETWINNER е възможно да заложите на ТОТО-15, ТОТО точен резултат.

Ежедневно компания BETWINNER предлага «Мач на деня». Мач на деня – това са най-добрите предложения за деня. За всички тези мачове ВИ предлагаме увеличени коефициенти и увеличаване на максималните залози!

Спорт

Букмейкърска компания BETWINNER ежедневно предлага залози за над 1000 събития. Събитията, на които можете да залагате, включват широко разнообразие от популярни видове спорт: футбол, тенис, баскетбол, волейбол, хокей на лед, голф, бокс, хандбал, американски футбол, хокей, бейзбол, тенис на маса, биатлон, австралийски футбол, хокей с топка. Също така са представени и спортове като: крикет, снукър, Формула 1, колоездене, скок от трамплин, кърлинг, флорбол, хокей на ролкови кънки, водна топка. При нас ежедневно можете да залагате на повече от 1000 спортни събития.

Залози на живо – LIVE

Залози на събития LIVE са достъпни 24 часа в денонощието. За повечето спортни събития се предлагат над 30 пазара, включително брой корнери, жълти картони, наказателни удари и т.н.

Регистрация

Регистрирането в сайта BetWinner става много лесно и буквално за минутка. Първото нещо което трябва да направите е да посетите сайта BetWinner. В горната дясна част на сайта ще видите жълт бутон ,, РЕГИСТРАЦИЯ ,, който трябва да натиснете и веднага ще ви се отворят всички начина за регистрация.

Предлагат се няколко начина за регистрация:

Регистрация с един клик
Регистрация чрез тел номер
Регистрация с имейл – това е пълната регистрация ( препоръчва се )
Регистрация чрез социални мрежи и месинджъри

BetWinner Link – работещ линк – https://betwinner.com/bg/

Депозит

Депозирането на средства става много лесно. Необходимо е просто да изберете някой от многото начина които се предлагат. Препоръчва се депозирането и тегленето на средства да е с Дебитна или кредитна карта – VISA

Може да прогнозирате и да залагате при избрани от Вас букмейкъри.