Efbet бонус 100% презареждане! 02.07.2018г.

1
239
Добави коментар

Efbet бонус 100% презареждане! С цел да Ви докажем, че бонусите и промоционалните оферти не са направени само за нови клиенти, ще Ви представим новия бонус от Ефбет. Той представлява 100% от депозираната от вас сума. Може да Ви бъде предложен по всяко време! Важни правила и условия за получаване научете тук.

Бонус Кодове Ви предлага и Ефбет бонус за нови клиенти, който може да вземете като просто натиснете бонус бутона долу и се регистрирате!

ВЗЕМИ 100 ЛЕВА БОНУС ОТ EFBET
Какво трябва да знаете за новия бонус от Efbet?

Ще ви дадем един прост пример. Ако средствата във вашия акаунт са на привършване, преди да депозирате отново проверете за известия от букмейкъра. Предложението за бонуса може да ви бъде изпратено по и-мейл, съобщение на телефона или известие в онлайн акаунта ви. Когато го получите, ще видите максималната стойност на депозита, който да направите, за да вземете бонус. Веднага след като направите депозит, вашият бонус ще бъде кредитиран. Ако не знаете, че сте поканени за нов бонус и внесете пари по сметката, бонусът ви отново ще бъде кредитиран. Тоест няма нужда от странични действия за получаването му. При проблем или забавяне, най-добре се свържете с поддръжката на Ефбет и всичко ще бъде оправено.

Друга важна информация! След като получите бонуса вие трябва да превъртите стойността му поне веднъж, за да може да го изтеглите. При залагане коефициентът трябва да бъде по-висок от 1.5 и да бъде направен под формата на безплатен залог, или по-точно залог с бонуса. Нямате право на залози от типа “азиатски хендикап”, както и останалите видове азиатски линии като “равен няма залог” и всички видове “четно/нечетно”. В противен случай вие няма да се възползвате от бонуса напълно. При превъртането на бонуса не може да използвате функцията “затвори залог”. Бонусът трябва да бъде изигран в рамките на 10 дни след получаването му. След това той губи стойност.

Това бяха най-важните неща, които трябва да знаете при игра с бонуса от Ефбет. За повече новини около онлайн букмейкърите, следете блога на Бонус Кодове! В сайта ни се предлага също: Бетфеър бонус и Бет365 бонус.