Бомбата гръмна! Ето защо Бойко Борисов е поръчал Перата – скандални разкрития (ВИДЕО)

1
277
Добави коментар

Преди известно време, Петър Низамов, по-известен като Перата, хвърли истинска медийна бомба, която обаче получи съвсем лек отзвук по родните медии.

Става въпрос за негово разкритие, според което Бойко Борисов е лежал 8 месеца в затвор в Чешката република през 1990-та година. Това на настоящият сега премиер е повдигнато обвинение за участие в организирана престъпна група за кражба на коли, в която е замесен и Иво Карамански. Перата публикува всичко това на личният си Фейсбук профил, а не след дълго, срещу него бе извършен опит за убийство.

Ето какво казва и самият Низамов за покушението срещу него:

„Беше направен опит да бъда убит от полицаи. Когато се връщах от тренировка бях причакан от двама човека с маски, които изскочиха от храстите и извикаха „Стой! Не мърдай! Полиция!“. Веднага тръгнах да бягам, а те започнаха да стрелят. Част от куршумите се забиха в дърветата, а други в колите. Това заяви във видео във „Фейсбук“ Петър Низамов – Перата.

Усещах, че ме пронизват многократно. Имам осем куршума в краката ми, един уцели телефона ми, докато бягах. Гониха ме около 30 метра и през цялото време произвеждаха изстрели. Сигурно са произвели 15-20 изстрела, не вярвайте на лъжите, които бяха тиражирани от ОД МВР Бургас под давлението на господин Бойко Борисов. Който, аз съм напълно убеден, е поръчител на моето убийство. Спаси ме това, че докато ме гонеха доближихме на 5 метра патрулен автомобил, който беше спрял кола за проверка и те побягнаха обратно.

Абсолютно съм убеден, че извършителите са полицейски служители. Вместо да разследват убийците, г-н Борисов е наредил да се извърши гнусна поръчка. Направиха обиск в дома ми. Поискаха да ми вземат натривки от ръцете, все едно сам съм се прострелял, и кръвна проба от мен, простреляния. Докараха майка ми почти до инфаркт в болничната стая и в момента извършват обиск на колата ми.

Аз разкрих, че Борисов е лежал 8 месеца през 1990-та година в затвор в град Панкрац в Чехия с бандата на Иво Карамански.“

loading…