Въртят се слухове за нов дрон в серията Мини, а именно DJI Mini 4Z

4
388
Добави коментар
roadhelp.bg
roadhelp.bg

Леле, вече сме 2023-та, все още прясно навлязъл в новата година, но стъпил с пета и в старата новия DJI Mini 3 още едва набира скорост и прохожда, а вече има слухове за нов модел на DJI. А за последните 3 месеца всъщност имат цели два модела в серия Мини, а именно Mini 3 и Mini 3 PRO, които имат сходни качества, но единия е предназначен за професионални цели, докато другият по-скоро гони качествата по стандарт цена и възможности на събрат си Mini 2. Разбира се и двата модела са страхотни, можете да прочетете повече информация за тях в блога на Drones.BG.

Същевременно, дали тези слухове за нов модел са верни ?! Тук вече имаме правото да се съмняваме, макар че по принцип всеки слух плъзнал по посока на DJi и нов модел винаги до сега се е оказвал истина, този случай имаме силното съмнение че това не е така. Всъщност дизайна е концептуален модел, на много известен технически дизайнер в тези среди и за това може би се взе доста сериозно тази „новина“. А същевременно DJI има навика да изненадва потребителите си с доста крещящи модели, както беше случаят с съпер различния и иновативн DJI Avata.
В този дизайн има взаимстване по визия и разположение доста от Авата, докато раменната част всъщност е Т образна и се сгъва наведнъж под самия дрон, моторите и пропелерите всъщнсот са отдолу и ще „бутат“ дрона, вместо да го дърпат.

Концепцията със долно разположените мотори ще е нещо ново, но разгледайте линка към този микро пост за повече инфо