Продават на търг скандално писмо на Мадона :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
129
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

В него певицата определя като „сексистки” светът, в който живеем

Писмо, което Мадона е написалa за скандалната си поява в шоуто на Дейвид Летерман през 90-те години, е обявено за продажба на търг, съобщава БГНЕС.

Базираната в Бостън аукционна къща RR Auction е притежател на ръкописно написаната бележка от май 1994 г. и ще я обяви за продажба в края на месеца. Оказва се, че певицата вече е публикувала писмото в своя фен сайт ICON, но очевидно никой не му е обърнал внимание.

В писмото поп-иконата пише за това „колко сексистки е светът, в който живеем“. То било публикувано след участие на звездата в „Късното шоу на Дейвид Летерман“, в което тя 14 пъти употребила думата „f*ck”. Мадона отбелязва, че Андрю Дайс Клей и Снууп също са участвали в шоуто и са направили нещо подобно, но никой не е „обърнал внимание на тяхното f*ck”.

„В тази страна не ви е позволено да бъдете момиче, да изглеждате добре, да имате гледна точка и да се забавлявате едновременно. Няма нужда да казвам нищо повече“, заключва Мадона.

Аукционерите твърдят, че очакват писмото да бъде продадено минимум за 2 000 – 3 000 долара.