Хороскоп за днес – 1 октомври :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
234
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 1 октомври 2018 г.

Овен 21 Мар – 20 Апр

Преди да предприемете каквото и да било действие проучате как стоят нещата, потърсете допълнителни информации по въпроса и вземете компетентно мнение. Ако не се съобразите с някои съвети и предписания в следващите дни ви чакат неприятности, душевни и физически страдания. Подходете добросъвестно към всяка поставена задача, особено ако от действията ви зависи цялата фамилия или странични хора. Запишете децата на някакви тренировки. Този ден изисква да вдигнем летвата на знанията и възможностите си.

Телец 21 Апр – 21 Май

Ден за повишаване на нивото и личната ни квалификация. Започнете нов курс за лично осъвършенстване, насочете близките и децата към придобиване на нови знания и опитности. И на работното място първо проучете ситуацията, а после действайте и взимате важни решения. Ще спечелят тези, които стигнат до основата и до корена на нещата, с които се занимават. Нужен е подробен и структурен анализ на това, което ви предстои. Няма да си загубите времето напразно. Днес всяка допълнителна информация е златна.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Родените в третата декада се изправят срещу авторитетите и срещу тези, от които ще зависят в бъдеще. В такъв момент не може да отидеш неподготвен на срещите, които предстоят. Отделете от времето си за получаване на допълнителна информация и съвети от капацитет в съответната област. Където отидете неподготвени ще претърпите поражение или ще се изложите. Още утре ще ви захапе конкуренцията и тези, които по някакъв начин сте обидили или не сте оценили и разбрали правилно. Не бъдете многословни.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Следете сигналите на съдбата. Всяка получена информация ще е ценна, всеки проведен разговор ще ви насочва в определена посока и ще помага да се отхвърлят губещите варианти. И сънищата ви носят нови знания и решения на проблемите. Навлизаме в период, в който ще имат успех хората, на които е предоставена повече информация и съответно повече права, отколкото на другите. Утре всеки ще нанасе своя удар и ще се опита да елиминира конкуренцията. Ако се размотавате и разсейвате ще изпаднете от класацията.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Символ на деня е златният ключ на познанито. В момента всяка получена информация е златна и ще ви помогне да отключите вратата към големите пари или възможности за лична и професионална реализация. Прекарайте този ден повече в учене и проучване, отколкото в активни делови мероприятия. Тази вечер може да направите скок в личната си инициатива и да привлечете качествени партньори. Проучете слабите и силни места на тези, с които ще влизате в преговори и ще движите важна търговска инициатива.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Не се обаждайте първи, оставете другите да ви търсят, да ви правят предложения, да излагат козовете и идеите си. С активните си действия днес ще свършите чуждата работа, за която няма да ви се плати, ще дадете някому насоки как да спечели и да вземе това, към което и вие сте стремите. Запазете за себе си ценните информации и съвети. Може да ви се иска да блеснете с информираност, но да си знаете, че ще е за кратко и после другите ще ви изпреварят. Родените в третата декада да водят разговори на четири очи и без посредници.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Днес може да получите достъп до тайно знание и информация, която ще ви даде придимства. Възползвайте се от всеки шанс, поставете условията си и търсете нови източници на ресурси и сила. Тази вечер ще налезете в тежък двудневен период и във вторник може да имате повече неприятности, отколкото предполагате. Постарайте се днес да си осигурите нужните протекции и защити, нужните документи и разрешителни или да се възползвате от услугите, които се предлагат с отстъпка. Действайте без протакане.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес с голяма вероятност ще намерите точните хора и местата на сила за вас, за амбициите и личните ви нужди. Добре е да започнете нов квалификационен курс, да се включите в нова група по интереси и да дадате възможност на личното си хоби да носи доходи. До вечерта енергията ви достига високи нива и в следващите два дни ще доминирате в средата си, ще получавате повече от това, което на другите ще се дава на час по лъжичка. Ще разширите територията си на влияние, ако днес определите точно какво искате и от кого.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Родените в третата декада трябва да положат повече усилия, за да доминират в средата си. Може да ви бъде отказан достъп до хранилкта и поилката. Ще се наложи да влезете през прозореца там, където отказват да ви приемат през вратата. Постъпете нестандартно, доберете се по странични канали до нужната информация и услуга. Битките за кокала навлизат в тежка фаза. Който не е подготвен и склонен да рискува ще загуби. Нищо не бива да се прави повърхностно и как да е. Следвайте си пътя и бъдете готови да използвате на мига всеки шанс.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден на тайното знание, на поверителните информации, които не се дават всеки ден и на всеки. Дано сте от избраните и от хората с осигурен достъп до ключови решения и събития, както на работното място, така и в по-широк обществен мащаб. Утрешният ден ще ви предложи изпитания, на които трябва да сте готови да отговорите, за да запазите реномето и позицията си. Днешният ден изисква качествена подготовка, разширяване на пълномощията и осигуряване на стабилна защита за атаките, които предстоят.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден за учене, за алтруистични занимания в помощ на по-малко можещите и знаещите. Влезте в ролята на учител, съберете своя група по интереси и разширете територията си на влияние. Днес всичко нужно лесно се усвоява. Не се страхувайте дори да не сте напълно подготвени. Бъдете сигурни, че и тези, които искат да се научет тръгват от по-ниска позиция. Може да получите изгодно предложение и да влезете в престижна среда. Помагате на себе си и на децата си, когато помогнете на някой в нужда. Жестовете от днешния ден ще се върнат.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Нещо ви подтиква да действате прибързано в посока на личните си идеи и намерения. Поспрете, проучете как стоят нещата, какви са изискванията и нуждите, какви документи и разрешителни трябва да се извадят, за да потръгне бизнесът и да се осъществят намеренията ви. Отложете конкурентните битки за следващите дни. Днес е от значение да изковеш оръжията да планираш тактическите дейности и да се информираш за намеренията на тези, които определят правилата. Сънищата ви са пророчески и ще се сбъднат.