Nols.bg – Рекламни тениски

2
300
Добави коментар
seowebdesing
seowebdesing

Рекламирането на дадена компания или нейните продукти с рекламни тениски, е креативен начин да допълните съществуващите рекламни кампании. Да създадеш тениски, които са едновременно забавни и информативно обаче никак не е лесно. Ако създадете приятни за гледане тениски със сигурност хората ще искат да ги носят, но без да вложите в тях яснота за вашите продукти или бранд, те едва ли ще увеличат продажбите ви.

Как да направите по-забележима тениска?

Изобразяването на ваш продукт върху рекламна тениска е важно за да можете да заинтригувате все повече и повече потребители. Един забавен надпис би предизвикал смях  и със сигурност би се запомнил, обаче без точна визуализация на даден продукт или услуга, потребителите няма да са наясно, че вие продавате нещо. Визуалната памет на хората е по-силна, поради тази причина, изображението на даден продукт оставя ясна следа в спомените на хората и те са склонни да го свържат с реалния продукт на по-късен етап. Трябва да намерите златната среда между артистично изображение и информативно, само така ще можете хем да привлечете внимание, хем това да се отрази позитивно на продажбите ви.

Креативни дизайни

Можете да позиционирате няколко продукта на няколко различни места по тениската. По този начин носещите я, ще се асоциират с продуктите. Също така, следващият път, когато пазаруват, забележимостта на вашият продукт ще бъде увеличена. Това е добър бизнес план дори за стартиращи компании или съвсем нови продукти, които тепърва се въвеждат на пазара. Много интересна идея е тази на компанията FedEx – слагат името на компанията в долния ъгъл на тениските и така, когато служителите им носят нещо на ръце, името не се скрива, а остава видимо.

Да сложим ли слоган?

Да отпечатате слогана върху тениска, може да ви донесе само позитиви. Забавните изречения обикновено са част от големи маркетингови компании и отпечатването им върху тениски е само допълнение. В крайна сметка, идеята е ползотворна и може да вдигне продажбите и разпознаваемостта на марката драстично. Ако сложите някой забавен или умен слоган до картинка на продукта ви, клиентите прехвърлят позитивната емоция от изречението към продукта, което може да им повлияе следващия път когато пазаруват. Естествено, това е един сравнително дълъг процес, така че не очаквайте незабавен ръст на продажбите.

Подаряването на рекламни тениски

Подаряването на рекламни тениски, като част от по-голям подарък или в знак на признателност и лоялност към компанията със сигурност ще увеличи броят на хората, които ще ги носят. Клиентите винаги забелязват, когато дадена компания прави жестове, които не са свързани с печалбата ѝ. Подаряването на тениска би предизвикало положителни емоции, които в крайна сметка се превръщат в позитивни ревюта за вашата компания. А позитивните ревюта изграждат лоялни клиенти и партньори, както и лична препоръка, ако някой ги попита за вашите продукти. Така че подаряването на брандирани тениски не е нещо, което да можете да избегнете.

Ние изработваме рекламни тениски чрез сублимация, което означава, че изображенията не се лепят отгоре, а се разтварят в тъканта. Когато дадено изображение е сложено върху тениската, то не може да бъде изтъркано или изтрито по никакъв начин. Така ние ви даваме гаранция, че ще имате рекламни тениски с безупречно качество.