Алуминиеви радиатори Sira Rubino – Качество без компромис!

1
238
Добави коментар
bgtermood
bgtermood

За компанията

От петдесетгодишния опит на компанията SIRA GROUP се ражда радиаторът Sira Rubino, най-модерният и иновативен в своята категория алуминиев ирадиатори, който включва всички познания, натрупани от компанията през дългогодишната й работа.

Sira Industrie  работи в два специфични пазарни дяла: производство на отоплителни радиатори и пълен цикъл на производство на отливки. Sira Industrie използва технологии, които не са достъпни за други производители. Всички най-модерни разработки са включени в продуктите на Sira, които са съобразени с основния лозунг на компанията – качество без компромис. При закупуване на алуминиев радиатор Sira можете да сте сигурни, че купувате качествен, европейски, модерен отоплителен продукт.

Алуминиеви радиатори Sira Rubino

Sira Rubino са алуминиеви радиатори от ново поколение. С превъзходните си експлоатационни характеристики и с компактните си размери позволяват да се пести енергия.

Хармоничен и оригинален в своята елегантност, Sira Rubino съчетава красота, висока производителност и максимален комфорт. Оригиналният и леко извит дизайн е изпълнен с пълна липса на остри ъгли и повърхностни неравности. Ето защо, радиаторът е идеално подходящ за всякакъв вид помещения, както за жилищни, така и за обществени.  Отличава се с висока механична издръжливост, както и антикорозионна устойчивост и безвредност дължащи се на повърхностното анафорезно high-tech покритие  и антикорозионна обработка на вътрешните стени.

Моделът SIRA Rubino от 2015 г. има уникален балансиран дизайн – двете страни на алуминиевия радиатор са лицеви, горната и долната част на радиатора също са идентични и може да бъде монтиран във всяка посока, което позволява да се приспособи към всяко място.

Алуминиевият радиатор SIRA Rubino притежава висок коефициент на топлоотдаване  благодарение на  специалната алуминиева сплав, отговаряща на EN AC 46100. Радиаторът бързо достига желаната температура и оптимизира потреблението на енергия. Освен това, с помощта на технология, получена от космическата индустрия, Sira Rubino е устойчив на резки температурни промени, които са неизбежни през дългите години на обслужване!

Алуминиевите радиатори Sira Rubino са не само красиви, но и издръжливи. Структурната здравина на всяка секция се тества с високо налягане и гарантира на потребителя спокойствие и увереност при използването на този радиатор.

Компанията SIRA GROUP предоставя изключителна гаранция за радиаторите Sira Rubino при всички условия на експлоатация!