Черен Петък 2018 / Black Friday!

7
344
Добави коментар
pavkata11

От Къде идва Черния Петък!

Черен Петък или Black Friday, цените на стоките рязко поевтиняват и започва лудото пазаръване , не само в САЩ , а и в България, Черния Петък отбелява ръст всяка година. В САЩ потребителите регистрират безброй много поръчки. Всяка година процента на поръчки расте! Ето статистика в САЩ на Черен Петък през годините : 1993 и 2001 Черен Петък е заемал между пето и десто място, в следващите две години между 2002 и 2004 този ден отбелязва ръст и се класирва на второ място, през 2003 и 2005 до ден днешен американците пазаруват най много на днешния ден.

В действителност терминът ,,Черен Петък,, идва от Филаделфия (САЩ) в началото на 1960 год. Местната полиция го е нарекла така, защото бил един ден след деня на благодарността, заради големите задръствания по пътищата на града.

Неправителствени организации смятат , че този ден води до покачване на стреса и призовават американците , той да се превърне в Ден без покупки

В eshoppingbg.com, сме Ви подготвили големи отстъпки на продуктите които предлагаме. Ако не намерите вашия продукт , или е с изчерпана наличност може да разгледате сайта в които сте кликнали , или дугата опция е да разгледате отново и да потърсите това което искате.

Ето и продуктите които от които може да избирате Вашите Дрехи и Аксесоари :

Дамско Облекло  , Мъжко Облекло , Мъжки Обувки , Дамски Обувки

Детски Дрехи и Аксесоари, Модни Аксесоари ,Черна и Бяла Техника , Продукти за Дома ,

Продукти и Аксесоари за Бебета , Amazon

 Не пропускайте и следващите  Черни Петъци : Черен Петък 2019 ,  Черен Петък 2020 , Черен Петък 2021, Черен Петък 2022 .. 🙂