Хороскоп за днес – 9 декември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

3
557
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 9 декември 2018 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ще ви бъде оказван натиск от две страни. Денят изисква да се предпримат решителни действия в нова посока, но не всеки ще се справи сам. Така доста хора ще опират до личният ви ентусиазъм и борбеност, ще се опитват да ви стоварват своите задължения и нужди и доста ще ви затруднят. Не се занимавайте със сериозни неща. Отхвърлете битовизмите, създайте си удобства, почивайте повече и ограничете дейноста си в тесен приятелски, родителски и синовен кръг. Добре ще ви се отрази умереното физическо натоварване.

Телец 21 Апр – 21 Май

От доста време все трудности и неприятности се струпват на главата ви. Но в този ден имате шанс да отхвърлите поне един проблем и да постигнете напредък във връзки и отношения. Не стойте пасивни и в изолация. Всяка среща в момента може да ви подсигури с доходна работа в бъдеще, със съюз и връзка, която ще изпълни живота ви с радост и ще определи една нова посока на развитие. Вътрешната ви енегия търси поле за изява. Влезте в нова среда, започнете нов цикъл физически упражнения и създайте нови връзки.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Не се препоръчва пасивност, както и отказ да се решават наболелите проблеми. Ще получите вдъхновение и стимул за решителни действия и промени. Желателно е по-голямо физическо натоварване. Един от дните, в които е добре да се занимаваме с личното си хоби, да усвоим някои занаяти, да направим празничната украса и да си създадем нужния уют. Нещо отдавна зациклено ще започне да се оправя. Ще се намери начин да се уреди спорен въпрос и да се излезе от лична и партньорска криза. Чакайте предложение за работа.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Дори и да не искате в този ден близки и приятели ще ви създават допълнителна работа, ще се опитват да променят графика и намеренията ви и доста ще ви изнервят. За вас не е препоръчително да се товарите прекалено с работа. Днес пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно и значимо не бива да се занимавате. Сменете един вид труд с друг, помогнете на родители и деца и не приемайте да замествате колега. Енергията ви напира отвътре, но е по-добре да я изразходвате във фитнеса, в любовта и в домашните дела.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

В този ден наоколо витае някаква особена агресия, желание да се намесиш в живота на другия и да се опиташ да го оправиш. Това в повечето случаи ще донесе болка и за двете страни. Добре е да се натоварите повече физически с разходки, фитнес или подредба на дома. Един от дните, в които се активизира творческото ни начало. Занимавайте се с украсата и си създайте повече удобства. В миналото на този ден са изработвали накити и са точили ножове и брадви. Пазете се от травми, спазвайте предписания и инструкции.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес вътрешната ви енергия напира да се излее в работа и полезни дейности. Не оставайте пасивни, защото тази енергия може да ви разболее, ако я оставите да се вкисне в някой вътрешен орган. Идете на разходка в планината, отхвърлете и ангажиментите, които сте обещали, излейте чувствата си, покажете отношението си към тези, които обичате. Сега е момента да украсите елхата, да направите играчки с подръчни материали и да се занимавайте с хобито си. Препорчват се умерени физически натоварвания.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Днес пасивният човек ще претърпи поражение и може да остане сам, но и прекалената активност е вредна за вас. Вероятно е от прекалено желание за доказване пред някого да се преуморите или да си докарате травма. Не се опитвайте да покривате някакви нормативи и да участвате в тежки състезания. Всеки опит да направите впечатление или да првлечете погледите ще завършва с неприятност и може да ви създаде физически неудобства. Проведете укрепващи и оздравителни процедури, но не отивайте в крайности.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Удовлетворете желанието за работа, за разходки, пътувания и лична изява. Не се препоръчва пасивност и отказ от приятни срещи, публични изяви и общуване. Работете в градината на личния си интерес, нацепете дърата, подредете сечивата, подгответе подаръците и украсете елхата. Ще получите някакъв особен стимул за действие, който не бива да сдържате в себе си. Денят е добър за обяснения и уточняване на отношения. Излейте обичта си, решете проблемите във връзките, решете къде и с кого ще бъдете по празниците.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

В този ден не бива да правите избор или да отхвърляте предложения. Ценностите за един не са ценности за друг. Препоръчва се повече физическо натоварване. Изолирайте се от шума наоколо, не давайте непоискани съвети. Оставете децата да се оправят сами, дори и да направят грешки. Тъщи и свекърви да се въздържат от коментари. Бъдете сигурни, че може да се справите сами с даден въпрос и проблем. Десет пъти помислете преди да предприемете каквото и да било в утрешния ден, когато съвместните инициативи може да зациклят.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден за пътувания, за участия в публични мероприятия и творчески изяви. Работете в посока на хобито си, влезте в нов екип, погрижете се за физическото си и емационално здраве. Може да получите предложение и покана, които ще ви отведат на приятно място. Оглеждайте се, срещите от този ден ще ви осигурят допълнителна или нова работа и доходи. Навлизате в силен и творчески период. Пътят пред вас се очертава ясно, но това не значи, че ще бъде гладък. Важното е да направите първата крачка и да предявите искания.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Не си забранявайте нещата, които цялата ви душа и сърцето ви искат. Днес не може да си позволиш да останеш пасивен, когато близки и приятели имат нужда от теб, когато някой се обажда с предлажение носещо възможности за взаимното ви бъдеще и съвместна работа. Пасивният човек даже травма може да получи от излежаване, мърморене и нерешителност. Вътрешната ни енегия напира да излезе навън, да се излее в творчество, спорт и работа, която радва душата и сетивата, но носи и възможност за по-добри доходи в бъдеще.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ще се събудите с желание да отидете някъде, да проявите лична и творческа активност, да се състезавате, да се доказвате пред някого и да търсите поле за личната си изява. Ако не дадете възможност на напиращата енергия да се излее под някаква форма навън, тя може да се вкисне в организма ви и да ви разболее. Не мързелувайте, пътувайте, подредете елхата, вложете цялата си творческа сила в украсата и благоустройството на дома и офиса. Препоръчва се интензивно натоварване. Организирайте семейните изяви.