Никита и Уош на финал в „Биг Брадър“ :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
200
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Никита Джонсън най-вероятно ще бъде големият победител в тазгодишното издание на „Биг Брадър: Мост Уонтед“, сочат рейтингите на двамата участници.

След като Албена Вулева и Цецо си тръгнаха последно от шоуто в надпреварата остават Никита, Уош, Джулиана, Гъмов, Златка и Благой.

Никита има най-висок вот в Къщата. От друга страна Wosh MC се явява най-положителния герой в Нови хан. Масово хората го харесват и подкрепят.

Най-мразената и тормозена съквартирантка в този сезон на шоуто получи емоционалната подкрепа на Николета Лозанова, която написа на стената си във Фейсбук лаконично: “Мачкай, Никита“, с което изрази подкрепата си за татуираната мацка. Вероятно тя е и нейната фаворитка за големия победител в „Биг Брадър“.

Никита вече има зад гърба си една победа в шоуто, като грабна голямата награда през 2015 г. Уош пък беше сред финалистите на шестия сезон на ВИП изданието на риалитито през 2014 г., в който за обичта на публиката на финалната права се конкурираше с Влади Въргала и Йорданка Христова. Този път за победителя няма да има парична или материална награда, а само плакет с надпис „Любима звезда на България“ заради големите хонорари, раздадени на участниците още преди влизането им в Къщата.

Всъщност Никита се навила да престъпи прага на най-известната къща у нас за най-скромен хонорар, тъй като не се ползва със статут на звезда, за какъвто останалите съквартиранти претендират.