Хороскоп за днес – 17 декември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
270
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за денс, понеделник – 17 декември 2018 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден на фундамента. Всичко предприето ще стане база за бъдещото ви развитие и работа. Сключете нов договор, потърсете стари партньори и създайте нови връзки. Интересите ви ще се сбъскат челно с тези на конкуренцията, но само който не води битки няма да спечели. От обед енергията ви се активизира и до утре на обед очаквайте печалби, които не се дават всеки ден и на всеки. Сега е момента да проявите силата и издържливоста характерни за вашия знак. Водете непримирими битки за право и място под слънцето.

Телец 21 Апр – 21 Май

Навлизате в активен и творчески период и до три дни може да очаквате големи печалби, придобивки, повишение и бонуси към заплатата. Постарайте се днес да обезпечите нуждите на дома и офиса, да подходите съзидателно и градивно към всяко предложение и покана. Нищо не е случайно и не идва просто така. Този ден ще ви даде отправна точка на бъдещите проекти, амбиции и успехи. Не оставайте друг да ви движи нещата. Утрешният ден ще ви донесе и шанс за неочаквана придобивка и богатство, което не се измерва само в пари.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден за активни и градивни действия. Нищо да не се руши. Не подвеждайте тези, които зависят от вас или вие зависите от тях. Сега е момента да се заложат базовите проекти за бъдещето, да се уредят сметки и плащания, да се сключат нови договори, да се обезпечи юридически и материално посоката, която смятате да следвате в бъдеще. Активността ви нараства и в утрешния ден може да уредите пари и плащания, които отдавна са обект на преговори. Енергията ви търси поле за изява, натоварете се и физически.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Предстои ден, в който нищо няма да ви се даде даром, с лекота или без нужните праговори и натиск. Активизирайте се максимално. Не пропускайте шансовете си, явете се на конкурси и прослушвания, организирайте по нов начин подредбата на дома и офиса, украсете дома, направете привлекателен и личния си профил. Всяка реклама ще привлича погледите към вас. Може да влезете в тежки конкурентни битки на работното място, но до утре на обед и с това ще се справите. Денят е неблагоприятен за вадене на зъб.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Днес всеки жест е важен, всеки подпис е значим, всеки нов договор ще носи късмет и ще ви помага да се устроите и заземите на стабилно място. Гонете си интереса, не протакайте преговори. До утре на обед подпишете базови за бъдещето ви проекти и приключете водените преговори. Ден на съзидинието и градежа. Всички сили да се насочат към благоустройството на дома и офиса, към привличане на нови партньори и клиенти и към обезпечаване бъдещето на децата. Пасивният човек още утре ще разбере, че е пропуснал шанса.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ден на голямата подготовка преди старта на новите лични и творчески инициативи. Проведете нужните срещи и разговори, направете промените в дома и на работното място и си създайте по-ведра обстановка. Сега е момента да се направят някои поправки и ремонти. Утре следобед съдбата ще ви донесе и първата награда. Някой ще спечели от лотарията на живота, друг ще се обезпечи с нов договор и с така чаканото повишение. Изправете се, не превивайте вече гръб пред тези, които не заслужават. Поне един проблем ще се реши.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Тежък ден особено за родените около 10-и. Ще ви стопират колеги и близки с проблемите и желанията си. Налага се да изоставате своите намерения, за да помогнете в решаването на техните. Ще се изнервите. В този ден пасивността е нежелателна, но сериозните начинания оставете за следващите дни. Вечерта се приберете с подарък. Направете каквото сте обещали в работата и у дома. Ден за ремонти. Бъдете пределно дипломатични и не се сърдете за нищо. Денят е неблагоприятен за вадане на зъб и лицева хирургия.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Този ден ще ви даде повече права и пълномощия, ще даде шанс да подпишете нови договори и да стартирате успешно нов проект. Не се бавете с важните начинания и задачи. До утре на обед късметът ще работи за вас и нещата ви ще се подреждат, но след това за всичко ще си плащате с лихвите и ще работите за чужди интереси. Днес енергията Кундалини се събужда и ни кара да се държим изправено, да поставяме условията си, да си гоним интереса и да изискваме повече от себе си и от другите. Увеличете натоварването.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ден на придобивки и генерални преустройства в работата и начина ви на живот. Може да подпишете нов договор, да ви повишат и да ви предложат изгодна позиция в бизнеса. Явете се на конкурси и прослушвания. Денят дава възможност да завладеете и нова пазарна ниша, да създадете здрава основа на бъдещата си работа и умствена заетост. Не бързайте да отказвате предложения, помислете, комбинирайте нещата с партньора и уплътнете максимално свободното си време. Утрешният ден ще ви донесе заслужена награда.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Не бързайте, внимателно анализирайте предложенията и събитията от днешния ден и дайте отговора си утре следобед, когато ще навлезете в един от най-печеливите си периоди за месеца. Днес може да очаквате опити за вмешателство в работата и личния живот. Конкурентите подлагат крак или ви изтикват от позицията, към която се стремите. Не се безпокойте. Може да не влезете през парадния вход, но утре и през задния ще успеете. Започнете диета, ограничете връзките, които ви разконцентрират. Приберете се навреме.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Днес имате максимални шансове за успех, стига да си гоните активно интереса. До утре на обед е важно да завладеете позициите, които ще ви осигурят перспектива за бъдещето. Подпишете нови договори, конкурирайте се по всички линии и се явете на кастинги. Днес не може да си позволите да гледате пасивно как другите си уреждат живота и проправят път към професионалния връх. Търсете срещи с шефове, с настоящи и бъдещи партньори. От утре на обед поне една врата ще се затвори и един шанс вече ще бъде пропилян.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Навлизаме в един от най-мощните енергийно дни в този месец. Пасивността ще ви навреди. Не си позволявайте колебания и не изчаквайте някой друг да ви свърши работата. Водете преговори, подпишете нови договори, уредете патенти и разрешителни и заложете здрава основа на бъдещите си занимания. Утрешният ден ще ви донесе заслужен подарък, а може да получите и нови поръчки след направените днес реклами, обаждания и контакти. Изливайте любовта си над околните, не ходете намусени.