Хороскоп за днес – 25 декември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
119
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, вторник – 25 декември 2018 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Празничен ден на Рождеството. Събираме се с близки и приятели на коледната трапеза. Ден на преобразяването. Ще си проличи наистина кой какво мисли, какво иска и за какво претендира. Някъде отношенията ще се опънат, ако се опитвате да разделите неделимото. Ще се получава по заслуги. Ще разберете кой е останал недоволен и разочарован от вас, от отношението и действията ви към него и кой е доволен, признателен и ви приема с цялото си сърце. Направете някои корекции, за да стопите дистанциите.

Телец 21 Апр – 21 Май

В този прекрасен ден ще ви се наложи да се откажете от една илюзия и да погледнете реалността в очите. Маските падат, научавате някои скривани до момента истини, които може да ви вгорчат празничното настроение. Не бързайте да обвинявате тези, които няма да дойдат на чудесната ви трапеза или няма да се представят според очакванията ви. Ситуацията с деца и близки се е променила. Едните са пораснали, другите са остарели и сякаш са се разминали. Радвайте се на това, което имате и не желайте друго.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Днес околната действителност е сякаш огледално отражение на това, което става в нас. Ако сте настроени конфликтно и безкомпромисно ще привлечете агресивни хора, които ще ви поставят ултиматуми. Проведените разговори на празничната трапеза ще определят кой с кого е и в каква посока е готов да действа. Неочаквано може да се окаже, че вече не сте център на внимание. В момента погледите се изместват в друга посока, а това ще ви накара да се почувствате недооценени и самотни. Намалете изискванията към околните.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Отхвърлете от съзнанието си негативните мисли и нещата при вас ще се променят в положителна посока. Ден на преобразяването, на възможността да коригираш подхода към тези, които обичаш и да покажеш цялата дълбочина на чувствата си, както и личната си ангажираност към проблемите на близки и приятели. И ако дълго не сте се обаждали на някого, не очаквайте той да ви потърси. Днес се получава по заслуги. Даваме си сметка какви позитиви или негативи сме натрупали. И дано масата ви е пълна с веселие радост и изобилие.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Днес и утре Луната е във вашия знак в хармонични аспекти за бизнес и в не до там благоприятни аспекти по отношение на любовта и връзките. Срещите ви ще бъдат белязани от разговори за  сделки и други материални неща. Ще усетите някаква душевна липса, ще се почувствате далече от тези, които обичате дори и да седите на една маса. Днес маските падат, виждат се истинските отношения и мислите са насочени в посоката, която ти идва отвътре. Може да спечелите нов бизнес партньор, но да загубите един сърдечен контакт.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес всеки от нас е заслужил огледалото, в което се оглежда. За един то ще изкривява образите и отношенията, за друг правилно ще отразява реалностите. Постарайте се да бъдете пределно искрени в този ден на Рождеството, ако искате делата и отношенията ви до потръгнат в правилната посока. Тенденцията е да си затваряме очите, ако нещо не ни изнася и да замитаме в ъгъла нерешените проблеми. С такъв подход ще продължите агонията на неравностойната работа или връзка. Дайте си сметка кое е важно за вас.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Светът на деня е всеки да опита да се види отстрани и да прецени добре случващото се. Този ден ще донесе разкрития за наистина важните отношения. Ще се разбере от къде ще дойде за вас добрата промяна и къде нещата вече се излезли от контрол или са на път да приключат с раздели. Не  стойте с „широко затворени очи”, а се опитайте да видите реалностите независимо дали ви изнасят или не. Навлизате в период на пречистване на връзките. Ще получите заслужени подаръци и това, което сте си заработили в миналите дни и месеци.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден на проблеми в отношенията и на болезнени липси. Столът до вас може да остане празен на празничната трапеза или някой да дойде в последния момент, поради страничните си връзки, на които се е посветил. Луната от Лъв е в пречупващ аспект с Венера от Скорпион. Очертават се пътувания, но не точно в посоката на истинската любов, на истинсикте чувства и признателност. Вероятно е да присъствате на празничи приятелски сбирки, а да ви липсва семейния уют. Денят носи болезнена равносметка за истинските ценности.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес и утре семейството е заедно и се сближава. В хороскопа ви действат прекраси аспекти. Тенденцията е да изживеете чудесни моменти на веселие и близост. Само не отивайте в крайности, внимавайте с храната и алкохола. Вероятно е да получите по-големи подаръци от очакваното. Това е ден, в който се получава по заслуги, а не според финансовите ни възможности. Някой може да получи голям подарък, но да остане сам, а друг ще се зарава и на най-дребното, когато е в кръга на обичаните и обичащите го хора.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Чудесен ден. Поне в една посока животът и отношенията ви ще се отпушат и потръгнат. Старайте се да „огреете” навсякъде където ви поканят или душата ви иска да отиде. В този ден каквото си повикал такова ще се обади. И ако в миналото не сте проявявали загриженост към някого и нещо, то ще ви се изплъзне и ще ви липсва. Но това, за което сте отделили време и усилия ще донесе награди и радост. Денят слага край на илюзиите и помага да се видят истинските ценности и реалности.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден на болезнена самота и някаква особена липса, дори и да сте в кръг от приятели и близки. Може да ви обхване една необяснима тъга по нещо изгубено или недостижимо. Днес и утре Луна и Венера образуват кармичен кръст със Слънцето ви. В тези дни ще е доста мъчително да си дадеш сметка какво си загубил и от какво си се лишил с начина на живот, който си избрал, предпочел или обстоятелствата са ти наложили. Радвайте се на това, което имате. Но този ден ще ви донесе и награда за миналите усилия, чувства и старания.

Риби 20 Фев – 20 Мар

В деня на Рождеството плувате в свои води, получавате обич, подаръци и някаква особена сила , която ще помогне да преодолеете проблемите които назряват. Ще се случват събития, които ще ви покажат на кого може да разчитате и на кого не. Вижте се от страни, откажете се от рибешката си илюзия. Внимавайте с алкохолите и емоционални злоупотреби. Не затваряйте очи пред реалностите. Може да ви се иска едно, но ще получите друго. Реагирайте адекватно и не давайте предимства на тези, които са ви оставили на заден план.