Хороскоп за днес – 30 януари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
178
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 30 януари 2019 г:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Днес се доближавате да целта си повече от друг път. Някой ще я постигне, ще се окичи с награди, с придобивки и повишение, а друг ще подреди живота на близките и децата и ще изпита удовлетворение от това. Разбира се, че ще има и пречки, но вратата към успеха е открехната, така че не се страхувайте да погледнете, да я отворите и да вземете от живота това, което отдавна мечтаете. Ден за постигане на крайни цели. Не започвайте нищо ново преди да сте с насладили на победата и да сте направили нужната инвентаризация.

Телец 21 Апр – 21 Май

Бъдете внимателни. Ден на гения-глупак. Мекурий е в точен съвпад със Слънцето в знака на нехармоничния ви Водолей. Този аспект подчинява ума на егото, води ни към грешен избор, който няма да оправдае очакванията ни за по-добър и подреден живот. Не започвайте нищо ново, особено ако смятате да го направите база за бъдещото си развитие. Каквото се приключи ще донесе предимства. Защитете патенти и проекти, за да не позволите друг да се възползва от работата ви. Родените в първата декада са в по-тежка позиция.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на недоразумения и неочаквани обрати, които може да ви донесат и юридически проблем, но и да ви направят победители в очите на един и предатели и врагове в очите на друг. В хороскопа ви действат провокиращи и стимулиращи аспекти. Нищо съществено да не се предприема. Какъвто и избор да направите ще трябва да се коригирате или ще съжалявате. Продължете в посоката, която следвате от доста време. Не е ден за промени и нововъведения. Изпълнете старите обещания и поръчки преди да давате и приемате нови.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днес може да получите награда за добре свършената работа и да спечелите нечии симпатии. Правете всичко без бързане, не насилвайте събитията и добрите намерения на околните. Намерете тихо и спокойно място и обмислете действията си. Ще сбъркате, ако направите достояние на конкуренцията бъдещите си планове. Патентовайте изобретения. Ден на гения-глупак. Не подписвайте нови договори, особено ако са дълготрайни и базови за бъдещето ви. Може да попаднете в ръцете на ловки мошеници.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Денят носи награда за положените усилия. Чакайте повишение и преназначение, възможност да се издигнете на по-добра позиция и да заемете мястото, за което се борите. Не се препоръчва да се премествате на нова работа, особено ако сте вложили много средства и усилия на досегашното си място. За вечерта планирайте среща със спонсор и благодетел. Бъдете внимателни с новите оферти. Слънце и Меркурий са в точна опозиция спрямо родените около 1 август. Някой ще се опита да ви изнудва и прави на глупаци.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Всяка нова инициатива предприета в този ден ще обслужва чужди интереси. Пазете се от случайни контакти. Бягайте от места, където се случват неочаквани обрати в отношенията и договарянията. Не подписавйте нови договори, не се захващайте с нова работа, особено ако ще имате съдружник или шеф, когото не познавате добре или вече сте се опарили от взаимната ви работа. Ден на пасивност. Противопоказно е да се бърза и да се притискат близките с взимането на важни решения. Старайте се да завършите проект, а не да започвате нов.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Днес ще се похвалите с една победа и може да получите дължими пари. Ще си докарате проблеми, ако избързате и решите точно днес да подпишете нови договори. Огледайте се преди да направите каквато и да било крачка напред. Този ден е даден за размисъл, за проучване и предоговаряне на старите условия, а не за приемане на нови такива. Не проявявайте никаква активност. Ако ви потърсят с предложения, изслушайте ги но не давайте отговор днес. Ден на непредвидени случайности, които качват градуса на напрежението.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден за инвентаризация. Прочистете се от шлаката на всички нива. Вслушвайте се в гласа на интуицията и не правете крачка в нова посока. Утрешният ден ще донесе разногласия дори и в най-спокойните места, на които смятате, че сте се окопали и не сте застрашени. Отложеното за петък ще мине много по добре, но днес и утре е вероятно да стъпите накриво, да продадете евтино таланти, дарби и лична продукция и да се обвържете с неравностойни договори. Опипвайте почвата, преговаряйте, но не приемайте нови оферти.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ден на пасивност, изчакайте без да правите излишни движения. До вечерта някой ще кацне на вашето клонче, ще поднови стари договори, ще ви изплати дължими суми и ще поиска да прегледа личните ви оферти. Бъдете избирателни във връзките. Случайността този път ще работи за вас, но не и за другите. Днес и утре може да получите така желаното повишение и да се стабилизирате на работното място. Повишава се и личната ви отговорност. Бъдете активни само в кръга на познати и проверени във времето хора.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден на фатални влияния. Ограничете контактите, особено в емоционалните връзки. Подведени от чувствата може да навредите на професионалните си амбиции. Всичко да се прави без бързане. Прекъснете контакти с хора, които непрекъсното ви подканят за едно или друго действие. Неблагоприятен ден за нови запознанства и започване на нова работа. След едно събрание може да се окажете повишени и преназначени на позиция, за която някой друг се е надявал. Не споделяйте нито победите, нито загубите си.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Погрижете се за личната си документация, уредете петенти и фирмени регистрации. Слънцето е в точен съвпад с Мекурий в знака на Водолея. Ден на гения-глупак, който мисли само за работата и изобретенията си, но не и за юридическата страна на въпроса, а това ще му коства кражбата на идеи и пари. Вероятни са срещи със спонсори, които ще се опитват и да ви изнудват. Може да се преговаря и да се опипва почвата, но все още да не се сключват новите договори. Нуждаете се от юридическа защита, от стабилен адвокат, съветник и мениджър.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес може да ви предложат изкушаващ договор, който ще има опасна и губеща за вас клауза. Четете дребния шрифт. Не подписвайте нови договори, особено ако не сте проверили как стоят нещата или нямате надеждна защита и адвокат. С действията си в момента може да попаднете в лапите на хитри мошеници. Нищо съществено да не се предприема. Вървете си по набелязания път и не започвайте нищо ново. Лош ден за запознанства. Очертават се наравностойни и губещи връзки. Чистете се от шлаката на духовно и физическо ниво.