H&M представя STUDIO SS19 с неочакван формат

1
147
Добави коментар
svetla58
svetla58

На 11-ти март H&M ще покаже колекцията STUDIO за сезон пролет/лято 2019, но този път марката променя традиционния формат на представяне с ревю в рамките на Парижката седмица на модата. Тази година шведският моден бранд ни е подготвил нещо ново, комбинирайки мода с невероятен спектакъл, в който главните герои ще бъдат самите гости на събитието.

Водещи инфлуенсъри и медии от цял свят ще се присъединят към H&M на тридневно пътешествие из вдъхновяващата пустиня Седона в Аризона. С разгръщането на разказа и серия от неочаквани събития ще видим колекцията по нов вълнуващ начин. Разработена в колаборация с уважаваната творческа агенция Sunshine и агенция PRODJECT, пътуването в Седона ще превърне гостите от наблюдатели в активни участници. Чрез импровизиран разказ на Кони Харисън, базиран в Лондон, творчески консултант и режисьор, специализирал в създаването на невероятни приключения, ще бъде даден живот на колекцията.

 

Катис Барки, оглавяваща Маркетинг и PR отдела на H&M, споделя:

„H&M винаги е била водеща в иновациите компания и ние с гордост обявяваме началото на колекция H&M Studio SS19 чрез този нов формат. Надяваме се нашите гости да преживеят нещо наистина вълнуващо, участвайки в този всепоглъщащ формат и разказ, който сме им подготвили. Именно тогава за първи път нашите клиенти ще имат възможността да видят новата колекция, която комбинира практично облекло с невероятни вечерни опции в контекста на пътешествията.”

Ал МакКуиш, Творчески директор на Sunshine, разказва:

„H&M гледа позитивно на новостите и винаги се стреми да прави нещата по различен начин. Заедно търсихме подход, с който да разбием формата на ревю за представянето на дрехите. Това е първият път, в който моден бранд избира този иновативен начин да представи своята нова колекция. Вгледахме се в референциите, дадени от дизайн отдела на H&M и се замислихме какво би станало, ако изградим цял нов свят, около идеята за жената с авантюристичен дух, която наричаме „glam explorer”? Ние вярваме, че гостите, ще имат наистина запомнящо се преживяване. В сърцето си то е отразява всички онези емоции и вълнението, което модата умее да провокира.”

Кони Харисън, Творчески директор, споделя:

„Ние искаме хората да се чувстват сякаш са стъпили в друг свят и нямат представа кое е измислица и кое истина. Срещат хора, виждат неща, откриват тайни и си тръгват променени по някакъв начин. Какъв по-добър начин да покажеш нова колекция би могъл да съществува?”

ЗА H&M STUDIO

H&M Studio е ключова, сезонна колекция на H&M. Създадена от дизайн отдела на компанията, колекцията с невероятни артикули през последните години беше представяна на Парижката седмица на модата с ревю. Колекцията H&M Studio SS19 е вдъхновена от “glam explorer” и идеята за безкомпромисен стил и блясък. Колекцията ще бъде налична от 21-ви март в избрани магазини по света, както и онлайн. В България колекцията ще бъде налична в магазин H&M на бул. Витоша 6.