Как да Добия Популярност в Социалните Медии | xStore

1
130
Добави коментар
dreamers
dreamers

От както социалните медии заеха една голяма част в живота на хората няма как един успешен бизнес да няма присъствие в тях. Те са един страхотен инструмент, който ти популяризира бизнеса стига да се грижиш и поддържаш наличните ти социални страници в интернет. Много е важно да умееш да използваш правилно социалните платформи, за да имаш по-големи успехи. Доказано е, че 90% от потребителите преди да закупят определен продукт първо търсят информация за него в интернет, затова не напразно и социалните медии заемат такава голям част от маркетинга. Сега можеш да се запознаеш с някой основни правила:

1. Определи до кого искаш да достигнеш – Ти най-добре знаеш каква стока или услуга предлагаш на пазара, замисли се коя аудитория би имала голям интерес към услугите или продуктите ти, като например аудиториите може да ги търсиш по географско разположение, социален статут, пол, години и насочи публикациите си към търсената група от потенциални клиенти.

2. Къде, Кога, Какво? –  Друга важна точка по която трябва да се замислиш относно публикациите ти в социалните медии са къде по точно в кои сайтове са потенциалните ти клиенти. Под какво се има в предвид да се замислиш, те какви интереси имат и да представиш бизнеса ти в такава светлина, че да има общо с това което тях ги вълнува за да спечелиш вниманието им. И не на последно място се замисли или направи проучване кога са най-активни в интернет сърфирането, тогава е твоят момент за публикация!

3. Показвайте какво правите – Онлайн видео е един от много инструменти които ползва съвременният дигитален маркетинг, чрез него имаш възможността да демонстрираш на последователите си кадри от фирмата ти как функционира, онлайн уроци или семинари в зависимост от твоята дейност. Видеоклиповете не трябва да са прекалено дълги, заложете на кратки и позитивни послания.

Може да разгледате в xStore и реклама в Google