Хороскоп за днес – 8 март :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
247
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 8 март 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Да се поздравим с празника на жените. В този ден не бива да сте пасивни, да изчаквате някой друг да ви върши работата и уреди нещата. Пасивният човек ще претърпи поражение, но и прекалената активност е вредна, ако не е подплатена с грижливо обмисляне на детайлите и последиците. Луната навлиза в Овен и стимулира емоционалната ви реакция. Ще се наложат пътувания или плановете ви ще се променят в последния момент. Не планирайте за утре екипни изяви. Ще ви носят късмет соловите акции и срещите на четири очи.

Телец 21 Апр – 21 Май

Не вадете зъб и не прибягвайте до лицева хирургия. Във въздуха витае някаква агресия. Настройте се не само за нападение, но и за защита. Ще имат късмет тези, които добре са защитили и обмислили проектите си, които са се постарали да не зависят от чуждо мнение или препоръка и здраво са стъпили на земята. Вътрешната ви енергия търси поле за изява. Натоварете се физически, посетете фитнеса, планирайте разходка сред природата. В противен случай насъбраната енергия ще рекошира в някой орган и ще ви разболее.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Днес не може да останеш само страничен наблюдател. Ще трябва да направите избор, да вземете страна, да се изкажете по важни въпроси на работното място и да определите правилата у дома. Ще се ядосвате, ако предоставите повече права и предимства на подопечните. И децата излизат от контрол, ако не сте наложили стройна план-програма за тази вечер и за уикенда. Денят е благоприятен за подновяване на стопирана в миналото дейност или връзка. Дайте си втори шанс и в любовта, обадете се първи, признайте грешките.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден на тежки сблъсъци на интереси особено за родените в първата декада. Ако изпуснете благоприятния момент да наложите волята и исканията си, утре може да очаквате колективно обединение на приятелските и семейни интерси срещу вашите идеи и намерения. Пасивният човек ще претърпи поражениие и ще изпусни юздите. Добре е да се поднови стопирана дейност и работен поект, да се възстановят провалени, но нужни връзки, да се мисли и действа в перспектива. Не сдържайте енергията и напиращите си чувства.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Днес в живота ви се борят разширяващи и задържащи аспекти. Сякаш натискате спирачката и давате газ едновременно. Така лесно може да се стигне до душевна или физическа експлозия. Отпуснете парата, посетете фитнеса, планирайте за уикенда разтоварващи срещи и пътувания към места, които изискват да промените режима, тертипа и начина си на живот. Всяка промяна ще ви се отрази добре. Огледайте имоти и терени, търсете място, на което да подновите стара дейност. Ще намерите нужните средства и хора.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Очертават се промени в плана, които ще ви наложат семейството или групата, в която се изявявате и работите. Ще трябва да се съобразите с хора, които няма да се съобразяват с вас. Качвате кръвното и адреналина. Настройте се на активна самозащита, ако не искате да сте жертвата. Във въздуха около вас витае агресия. Дори и нищо да не правите пак ядосвате някого. Винаги ще се намери повод за атака, а днешният ден засилва амбициите, изкарва на повърхността чувства и страсти, които се опитваме да потиснем и скрием.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

В днешния пренаселен свят лесно се намира повод за скандал. Тенденцията е взаимно да си пречим, да се нападаме и ощетяваме по незначителни поводи, просто защото сме на тясно място и водим тежка битка за екстрите в живота. Ден на леопарда. Всеки проявява хищническата си природа и не е склонен на компромиси. Днес и утре не вадете зъб, но със сигурност ще се действа от позицията „око за око, зъб за зъб”. Ще се започнат дела и процедури целящи елиминацията на конкурент. Нямаме друг избор освен да сме хищникът или неговата жертва.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден за атака, ако не нападнеш ще те нападнат и ощетят. Дори и да сте виновни ще изтъквате вината на другия, а своята ще прикривате и пренебрегвате. Очертават се конфронтации дори и с най-близките ви хора. Всеки ще намери довод и оправдание за действията си. Туширайте агресията и дайте шанс на натрупаната енергия да се излее в работа или физическо натоварване във фитнеса. Прегледайте машините и инструментите, с които ще работите през уикенда. Направете някои ремонти и поправки. За утре не планирайте колективни мероприятия.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Край с проучването и планирането, време е за активни творчески и настъпателни действия в тила на конкуренцията. Енергията ви търси поле за изява, дайте и го. Осигурете на тялото и ума тренировъчната база, която им е нужна. Захапете работата, за да не ви захапят неудовлетвореност и бедност. Всичко, което задържате в себе си и не го пускате навън ще се вкисне в някой орган и ще ви разболее. Добре е да опитате да подновите стопирани дейности и проекти и да се занимавате с личното си хоби през уикенда.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Работата ви притиска, изискванията нарастват, но във всичко трябва да сте много внимателни. Не са изключени травми и инциденти, особено ако работите с неизправна техника, ако позволите на чувствата и страничните контакти да ви въздействат. Заемете се с ремонти и поправки. Не се препоръчва пасивно изчакване, но всеки трябва да се занимава с работата, в която е специалист. Платете си за услуги, за които не сте компетентни, за да си спестите травми и излишно губене на време. Довършете отдавна започнат проект.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден за участие в състезания и конкурси. Не стойте и чакайте по-добри времена. Цялото ви бъдеще е сега. Започнете да осъществявате планове и намерения. Нищо няма да става по лесния начин, защото всеки е решил да предприеме своя ход. Енергийният ви потенциал нараства и търси поле за изява. Ако се спрете може да се разболеете. Всяко натоварване в днешния ден ще донесе физическо и умствено усъвършенстване, пари и победи. Действайте изпреварващо. И сънищата са своеобразна проверка на силите ви.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Луната напуска вашия знак, но вече е презаредила батерията на личната ви амбиция. Край с планирането. Тръгвате срещу течението, започвате да водите битки за по-добро място и позиция. Не чакайте покана. Ден за подновяване на играта и на бизнеса, които в миналото сте прекратили и замразили поради липса на пари и възможности с надеждата за по-добри времена. Сега е момента да се разконсервират фабрики и стопирани дейности, да се подновят връзки, да се осигури нужното финансиране и да се влезе в спонсорски програми.