Хороскоп за днес – 9 март :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
177
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 9 март 2019г:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Съветът на деня е да не се посяга към забранения плод, да не се подавате на изкушенията, които със сигурност ще ви съпътстват. Ще изживеете приятни моменти, но да си знаете, че за всичко получено в този ден ще се плаща в бъдеще, ще трябва да се правят услуги, в които и децата може да въвлечете. Не поставяйте близките си в нежелани зависимости, не взимайте заеми. Ако сте сънували нещо объркано до вечерта и животът ви може да се обърка поради направения избор, поради срещите и дадените обещания и признания.

Телец 21 Апр – 21 Май

Ден на фатално привличане, на неустоимо желание  да се отиде към нови връзки. Трудно е да се съобразиш с условностите и с дадените преди обещания. Символ на деня е Ева подаваща ябълката на Адам. Желанието е да се опита от забранения плод във връзките и работата, да се заобиколи закона, както и дадените в миналото обещания. Не си позволявайте изневери. Утрешният ден ще ви донесе много повече късмет и радост. Отлагайте срещите си, търсете уюта на тихите семейни занимания.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Съветът за деня е да не се взимат прибързани решения, особено такива, които са ви наложени от някой друг или продиктувани от лица играещи задкулисна игра. Изключете телефона, не позволявайте да ви притесняват по служебни въпроси и не взимайте важни решения, които може да засегнат живота и на други хора. Работете сами в градината на личния си интерес. Не търсете партньори, не приемайте оферти за съвместна работа. Неблагоприятен ден за сключване на брак. Някъде встрани се вижда сянката на третият.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Родените в третата декада може да изживеят рискови и стресови моменти, особено ако се предоверят, ако разчитат на колективната и семейна инициатива. Ще се наложи сами да си вършите работата, дори и да сте платили на майстори за ремонтите у дома. Не приемайте нови предложения, ако преди това сте се разбрали за нещо друго. Тенденцията е да ви стоварят чужда работа и отговорност. Здравето е нестабилно. Не вадете зъб. Отложете за утре и важните срещи. Този ден показва слабите места в отношенията.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Денят отваря пукнатини в семейния рай. Вероятно е да прекарате приятно с хора, които половинката ви не удобрява или счита за своя конкуренция. Десет пъти помислете и премерете преди да направите и кажете каквото и да било. Денят ви дава предимства, позволява да излезете начело, да представлявате определена група и екип, но зад гърба ви действат скрити сили, които още тази вечер ще преобърнат ситуацията и ще ви детронират. Ще плащате за чужди удоволствия и няма да сте център на внимание както очаквате.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Всичко, което правите самостоятелно и без чужда намеса ще върви по план и ще донесе ползи. Ако се доверите на странични хора и опитате да реализирате колективни проекти нещата ще излезат от контрол, ще си имате грижи и ще плащате чужди сметки. Не взимайте прибързани решения, останете си у дома, заемете се с работата, която до момента сте отлагали и не се занимавайте с проблемите на хора извън семейството ви. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради избора, който правим, затова не правете такъв.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден на изкушения, на случайности, за които трябва да давате обяснение и да отговаряте за чужда вина. Не се препоръчват съвместни инициативи и работа в екип. Не променяйте решенията си независимо кой и как ви навива да тръгнете с него и да промените плановете си в движение. Може да попаднете в неприятна среда, в която ще се почувствате употребени. Останете си у дома и сред свои. Не е ден за нови срещи и запознанства. Вероятен е здравословен проблем или грижа за близък. Поемете си отговорностите.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден за пасивност, за тихи семейни занимания, за подготовка на утрешните ви изяви и мероприятия. Разходете се сред природата, но без да организирате или участвате в колективни изяви. Вечерта се приберете навреме. Предстои преобразяване. Утре ще се наложи да взимате болезнени решения и да давате повече отколкото ще получавате. Ако сте сънували родителите си, това е предупредителен знак, че е време да се рашават наболелите проблеми. Не оставайте друг да ви движи нещата, назависимо колко сте заети.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Очертава се успешен ден, особено за родените в третата декада. Не търсете съдействие от непознати и си вършете работата самостоятелно. Неблагоприятен ден за годежи и брак, за обвързване и запознанство. Вървете към набелязаната цел и не позволявайте да ви отклоняват. Няма значение какво ви предлагат и каква полза може да имате. В този ден може да бъдем подложени на вмешателство и влияние, което да ни донесе беди и главоболия. Зад всяко предложение ще стоят задкулисни интереси.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Родените в третата декада лесно ще попаднат в капани и независимо колко са квалифицирани и умни ще се оставят да ги излъжат и заблудят. Не се препоръчва работа в екип и поемане на колективна отговорност. Бъдете сигурни, че отговорноста накрая ще бъде само ваша. Не си струва да се забърквате в дейности и мероприятия извън семейството. Почивайте, останете си у дома, не приемайте участия в рискови състезания и публични изяви. Да не се вади зъб. Нищо съществено и важно да не се предприема.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Отнасяйте се с подозрение към хора, които се стремят да променят плановете ви, да ви вкарват в своята среда и да ви отказват от личните ви цели. Не се обвързвайте с никого, вършете си работата сами, без да променяте целите, които сте си набелязали. Вероятни са вмешателства и неприятни срещи, които ще избегнете ако си останете у дома, ако ограничите контактите и не се занимавате с чуждите проблеми. Една раходка със семейството ще ви се отрази добре, но не и тежки физически натоварвания. Утре ви чакат грижи.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ден на фатално привличане, на срещи, на които не може да се устои и на въздействия, които ще окажат негативно влияние на досегашните ви връзки. Не бързайте да влизате в нова среда, особено ако ще се плаща за това. В утрешния ден ситуацията коренно ще се промени, ще ви предложат много по-добри условия. Не бива да представлявате чужди интереси и да позволявате друг да преставлява вашите. Очертават се намеси от трета страна, която ще се опита да злепостави и противопостави другите двама.