Кали: Бившият ме наричаше „к.рва“ :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
147
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Фолк певицата Кали разголи душата си пред Венета Райкова „Папараци“ и призна причините за раздялата с последния мъж в живота си Влади. Тя бе категорична, че се чувства смазана след провала на третата й поред сериозна връзка с мъж, от които има и син Александър.

Преди близо 6 месеца излезе новината, че фолк звездата Кали е разделена с бащата на своя най-малък син. „Да, разделих се с бащата на третото си дете. Това не е първата ни раздяла – имаме няколко раздели с него през годините. Любовта ми към Владимир беше наистина огромна. Жертвите, които съм направила, за да бъда с него, са огромни“, сподели Кали.

Кали бе достатъчно откровена като заяви, че 6 години е лъгала и себе си, и публиката си, като е обяснявала, че ще чувства щастлива с Влади.

Той обаче бил педант, който не разбирал широко скроената Кали и я съсипвал със забележки по всякакви поводи-от срещата с приятелки до яденето на шоколад сутрин.

Бившата й половинка си позволявал да я нарича „к.рва”, призна Кали, която бе категорична, че работата й изисква да флиртува с публиката.

Бащата на Александър се пробвал да се меси и в работата на бившата си и й давал съвети как да подрежда песните си по време на участия.

Освен това той не могъл да приеме докрай другите две деца на Кали.

„Ние нямахме спокойна връзка. Имахме връзка, пълна с много емоции – за съжаление, голяма част от тях негативни заради липсата на доверие, заради липсата на готовност да се справи с другите ми две деца. Искаше му се, виждах, че полага някакви усилия, но не му се получаваше“, допълни тя.

„Аз не обичах Влади, аз го обожавах”, призна още певицата, която обаче не искала да продължава да живее в лъжа.

Кали припомни още, че като малка е била свидетел на домашното насилие, което баща й упражнявал върху майка й. „Той не бе добър човек, Бог да го прости”, отсече изпълнителката.