ALTEST – Дограма Габрово, Братованов ЕООД, Al и PVC дограма, dograma Gabrovo | Дограма Габрово, Братованов ЕООД, Al и PVC…

1
169
Добави коментар
vkozarev
vkozarev

Фирма „Алтест” е на пазара от 1992 година, като основната дейност на предприятието е производство и търговия на алуминиеви и ПВЦ профили. Години по-късно, след натрупан опит в областта, ръководството на фирма „Алтест”, решава да се предприеме стъпка в отваряне на собствено производство.

В началото на 2005 година фирма „Алтест” стартира производството на свои собствени ПВЦ профилни системи за врати и прозорци с продуктовото име „KMG”. През годините фирмата съумява да се наложи както на българския, така и на международния пазар. ПВЦ профилите „KMG”, произведени от фирма „Алтест”, са познати в България и целия Европейски съюз. Вече наложилите се ПВЦ профилни системи за врати и прозорци, продължават да се разработват и развиват, за да се покриват постоянно растящите качествени стандарти. Системите „Prelude” и “Presitige” са едни от добре познатите на българските и чуждестранните предприемачи и с тяхна помощ, както и със знанията на висококвалифициран екип, системите продължават да се усъвършенстват и допълват с нови профили.

Натрупало опит с изграждането на едно производство, през 2010 година ръководството на фирма „Алтест” предприе още една крачка в развитието си и започна производството на алуминиеви системи за врати и прозорци, познати на пазара под името “ALTEST”. Предизвикателството е голямо и изисква привличането на много нови специалисти, разработването и внедряването на нови технологии, но въпреки това екипът на фирмата не се спира пред трудностите. Подготвителният период е труден, изпълнен с важни решения, но резултатите вече са на лице. Към днешна дата фирмата може да се похвали с второ производство, което функционира съобразно всички Европейски норми и изисквания.

Успоредно със стартирането на производството на алуминиеви профили, фирмата изгради и инсталация за тяхното боядисване в различни цветове по RAL, а също така и закупи съоръжения за боядисване на алуминиеви профили в цвят дърво. По този начин фирма „Алтест” се опитва да предложи на своите клиенти пълно и цялостно обслужване, с добри и приемливи срокове на изработка и доставка, както и на конкурентни цени.

Мотото на фирма „Алтест” е постоянно развитие и усъвършенстване, стремеж към постигане на най-високи резултати и отговаряне на изискванията на клиентите и крайните потребители.