BILLA отвори в още един софийски мол :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
246
Добави коментар

BILLA България отвори 127-ия си супермаркет в един от най-атрактивните столични молове – The Mall. Обектът е 51-ият за веригата в София.

Супермаркетът се намира на ниво -2 – най-новия търговски етаж в The Mall. Припомняме, че търговският център обнови изцяло този етаж и от вчера там започна отварянето на новите търговски обекти.

Откриването на обновения етаж е съпътствано от редица събития и изненади за посетителите.

Магазинът на BILLA се простира на площ от 1911 кв. м., което го прави най-големия обект от веригата до момента.

„Освен лидер по брой магазини в страната, BILLA е и лидер по брой магазини в големи търговски центрове в София. Супермаркетът в The Mall e ключова инвестиция за нашата компания. Това е най-големият ни обект досега, който се отличава с модерен интериор, изключително богат асортимент и силен акцент върху свежите отдели. Силно се надявам, че супермаркетът в The Mall ще се превърне в любимото място за пазаруване на клиентите на мола и работещите в и около него“, коментира Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

Търговската верига вече присъства в 7 мола в София. Освен в The Mall, BILLA има магазини и в Paradise Center, Serdika Center, Mall of Sofia, Park Center, Bulgaria Mall и Mega Mall.