Започва ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2019

1
140
Добави коментар

Готови ли сте за традиционното ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2019 на “СОФИСТИК-ЖИВО”? От 1-ви юли за осма поредна година ще ИЗТАНЦУВАМЕ ЛЯТОТО! Няма ограничение във възрастта, а опитът не е задължителен! Групи за напреднали и начинаещи.

✅ Модерни танци ✅ MTV танци ✅ K-POP танци ✅ Арт студио за деца

Всички занимания от ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2019 се провеждат в залата на Art & Dance Studio SOFISTIK. Запознайте се с подробния ГРАФИК на класовете.

Летните класове по Модерни танци и MTV танци са подходящи за напълно начинаещи, хора с малък танцов опит или напреднали. Заниманията включват заучаване на комбинации от различни танцови стилове: модерен и джаз балет, street dance, MTV dance, хип-хоп и други. Акцентира се върху разнообразни танцови техники и координирано движение на тялото, дишане, движение в динамика.

K-POP Dance класовете в ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2019 са за всички влюбени в корейската поп култура! Разделени на различни нива (начинаещи, средно напреднали и напреднали), в заниманията могат да се включат както напълно начинаещи, така и хора, с предишен танцов опит. Освен, че ще танцуваме на най-нашумелите корейски хитове, ще разучаваме и разнообразни танцови техники с помощта на нашите хореографи.

По време на Лятното арт студио за деца са децата ще рисуват, апликират, оцветяват и създават арт-продукт по конкретна тема. Креативност, увереност, овладяна емоционалност, индивидуалност, творчески поглед – това са част от качествата, които придобиват децата в Арт студиото. Водени от преподавателите си, те творят, създават, преоткриват света… Виждат и реализират себе си по един различен начин!

Предварителната РЕГИСТРАЦИЯ за всички класове е задължителна.

Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО” запазва правото си да променя графика на заниманията. Тези промени ще бъдат своеверемнно публикувани на сайта.