Beavisbg | Прогноза за Олимпиакос – Тотнъм | 18-09-2019

2
182
Добави коментар
tipstersinvest
tipstersinvest

Beavisbg | Прогноза за Олимпиакос – Тотнъм | 18-09-2019
Олимпиакос изиграха 9 мача до момента през сезона във всички турнири. Интересното е, че за тези срещи, те допуснаха едва 1 гол! Едно единствено попадение в мрежата дава повод за самочувствие на гръцкия отбор. Още повече, че нападението работи, като само веднъж в тези срещи не успя да се разпише, а в останалите 8 мача наниза 20 попадения в противниковите врати. Голова разлика от 20:1!

Тотнъм изглежда изморен още в началото на сезона. Не само, че звездите на отбора имаха кратко лято. И в други отбори е така. Походът до финала на Шампионската лига обаче, съчетан с крушението от загубата там. Този дълъг сезон е несвойствен за тима от Лондон. Все пак той не е от най-титулованите тимове в Европа. След това изиграните предсезонни мачове, все срещу грандове – Ювентус, Ман Юнайтед, Реал Мадид, Байерн, Интер. Все отбори, стремящи се към титлата през този сезон, може би с изключение на Червените Дяволи.

За да дойде началото на кампанията в Английската Висша Лига. Там натоварената програма продължи, като вече Тотнъм гостува на Емирейтс и Етихад, съответно на Арсенал и Манчестър Сити.

Всичко това, съчетано с подема на Олимпиакос ме кара да мисля, че домакините, на бурния си стадион днес, могат да търсят победата срещу Тотнъм. Победа за Олимпиакос със среден залог. Успех!