Хороскоп за днес – 29 септември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
185
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа за днес, неделя – 29 сепетмври 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Обмисляйте, планирайте, усвоявайте нови знания и умения, но все още нищо важно не започвайте. Очертават се проблеми в любовта и в личните връзки. Неблагоприятно за годежи и сключване на брак, особено ако нещо има скрито-покрито в отношенията. Връзките ще са неравностойни. Вървите към изневери. Луна и Венера ви гледат в точна опозиция тази вечер.

Телец 21 Апр – 21 Май

Луната излиза от примката на новолунието и до вечерта идва в съвпад с вашата управляваща планета Венера. И независимо колко са се объркали нещата, колко тежки думи сте си казали и какви неприятности сте си причинили, имате шанс да стоплите отношенията с партньорите ви в работата и в живота, да се разберете и отново да сте заедно. Доверете са на интуицията.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ще се събудите с нови идеи и хрумвания, които е добре да реализирате след проучване и осмисляне. Вечерта носи горещи емоции и любовни срещи. Добре е все пак да останете трезви, защото в понеделник ви предстоят важни ангажименти. Планирайте отваряне на нов търговски обект и старт на нов бизнес на 30-и и 1-и. Дайте рамо и на близък в тази посока. Предстои заземяване.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ще се събудите с ясното чувство за полезното и вредното. Проблемът е, че ще подтиснете тези си усещания и ще тръгнете в неподпоходящата посока. Яжте само това, което ви се дояде, уредете си среща само с тези хора, които са ви на сърце. Не се насилвайте да се показвате такива каквито не сте. Честността е най добрата политика. Замълчете вместо да кажете нещо, за което ще съжалявате.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Събуждате се с усещане за полезното и вредното, за това с кои хора да се срещнете и започнете нова дейност и кои да оставите в миналото. И ако нещо ви се дояде непременно си го доставете и сгответе. Не се насилвайте да правите крачка в нежелана посока и в любовта. Не правете компромис с чувствата и желанията на тялото и душата. Вечерта бъдете с любимите си хора.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Случващото се днес ще донесе равносметка, ще ви подскаже на кого може да се доверите и кого е добре да изключите от работата и компанията си. Доверете се на усещанията. Вечерта е заредена с импулс за близост и любов. Дано сте на правилното място и с точния човек. Планирайте за утре старт на нов бизнес и делови начинания. Уредете си среща с потенциални спонсори. Не изчаквайте повече.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден за планиране и натрупване на сили за осъществяване на намеренията. Пътувайте, направете огледи, преговаряйте, но все още не се споразумявайте за нищо и не давайте съгласието си по спорни въпроси. Тази вечер Луна и Венера са в съвпад във вашия знак. Вървите към любовна среща. Доверете се на усещанията си. Не може да излъжеш сетивата. Не правете нищо насила.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден на интуитивни прозрения за избора, който ви предстои. Ако се събудите с желание за нещо, непремено тръгнете в тази посока. Избирайте храната си по каприз, а връзките по чувство. Доверете се на вътрешното си усещане за ситуацията и няма да сбъркате. Не правете нищо насила или под диктовка. Денят е благоприятен за пътувания, огледи, планиране и размишление.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Утрото ви събужда с нови творчески идеи. Нещо, на което отдавна търсите решението ще намери своя път и посока. Ще се обадят нужните хора, ще получите предложения и покани. Всичко може да ви влизе в употреба. Ден за планиране и проучване, за обмисляне на ситуацията и търсене на нови варианти за развитие. За утре насрочете старта на новите си бизнес инициативи.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Доверете се на предчувствията. Рядко го правите, разчитате повече на сетивата. За вас е важно „око до види и ръка да пипне”, но днес се вижда с третото око, а битките се водят на подсъзнателно ниво. Вероятни са конфликти с родители и деца. Не бързайте с инициативите. Денят изисква размисъл и преосмисляне на взетите в миналото решения. Дайте си втори шанс.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Предстои съвпад на Луна и Венера в знака на хармоничните ви Везни. Днес може да направите крачка напред в любовта, да усетите кой е вашият човек, към какво и кого трябва да насочите усилията си. Доверете се на сетивата, на подсъзнателните си чувства и реакции и ако тръгнете в порив към някого и нещо продължете в тази посока. Получавате предложение. Не се ограничавайте и в храната.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Доверете се на усещанията си. Избирайте храната си по каприз. Не яжте каквото не ви се яде, бъдете с любимите си хора и се занимавайте с личното си хоби. Вътрешното ви усещане няма да ви излъже. Ще доловите лъжите, ще усетите кой ви обича и цени. Тази вечер Луна и Венера се целуват в нощното небе. Може да изживете магична вечер и в следващите дни да постигнете максималното.