Брак отново.Защо не? Джъстин Бийбър и Хейли го направиха

1
155
Добави коментар
svetla58
svetla58

Малко повече от година, след като Хейли и Джъстин подписаха граждански брак, те най-сетне вдигнаха истинска сватба.

Двамата от дълго време насам отлагат деня, в който да сключат църковен брак в присъствието на семейство и приятели, но моментът най-сетне дойде. Преди само няколко часа те си казаха “да” за втори път с красива церемония по залез слънце в Южна Каролина.

За повода присъстваха 150 гости, сред които Кендал Дженър, Алек Болдуин, Ед Шийрън, Скутър Браун и други. Сестрата на Джъстин е пяла на сватбата като подарък към двойката.

Градът, в който се е провела церемонията има специално значение за Джъстин, в предишни интервюта той дори го нарича втория си дом.

В деня преди сватбата младоженците са организирали предварителна вечеря, на която всички гости са присъствали. Тогава Хейли е носела къса бяла мини рокля, направена специално за нея от Vivienne Westwood. Дрехата е с паднал ръкав и изрязана отпред долна част. Според дизайнера, роклята е създадена от специална органична еко коприна, защото Хейли е искала тъканта да е веган. Към тоалета тя добави интересен модел токчета с бяла панделка на тях и добави подобен детайл към прихванатата си наполовина прическа.

https://www.instagram.com/p/B3EWsB-DB8x/

Източник, присъствал на събитието, разказва, че по време на предварителната вечеря гостите са опитали местната кухня. Младоженците и няколко от най-близките им приятели пък пили коктейли на лодка преди вечерята.

Вижте и какво беше моминското парти на Хейли тук:Щурото моминско парти на Хейли Болдуин

В дните преди сватбата Бийбър разказал, че въобще не се притеснява за бъдещето събитие. Според него това е само начин да отпразнуват вече щастливия им брак.

Освен това, той допълва, че Хейли е поела цялата отговорност за планирането на церемонията, а той само давал одобрението си от време на време. “Животът е по-хубав, когато тя решава”, пошегувал се той.

Двамата се познават от около 10 години, което разбираме и от една от последните качени снимки в Инстаграм профила на Джъстин, на която те са още съвсем малки. Когато кадърът е бил заснет, обаче, те едва са се познавали, а Бийбър тъкмо започвал връзката си със Селена Гомес.

Само преди две години двойката се събра и отношенията им се развиха много бързо. Ожениха се миналия септември, съвсем спонтанно и без никой освен семейството им да знае.