Децата на известните – Хелоуин костюми

1
196
Добави коментар
svetla58
svetla58

Както обикновено – еуфорията около Хелоуин е голяма, особено в социалните мрежи. Въпреки че не малко хора не харесват този празник, то мнозина са в трескава подготовка за Вси Светии. Избирането на хубав и интересен костюм обаче възобще не е лека задача, а какво остава, когато трябва да избираме и за децата. Някои от любимите ни звезди обаче се справят отлично с маскирането на малките, затова подбрахме да споделим най-креативните костюми.

Тази година сред най-големите ни фаворите е баскетболистката Габриел Юнион, която вдъхновена от филма Bring it on, се облече еднакво с дъщеря си.

Джон Леждънд и съпругата му Криси Тийгън пък маскираха дъщеря си като Жената Чудо, а сина си като малко сладко кученце.

Младата певица Кейлани също беше много креативна и облече малката си дъщеря в костюм на авокадо!

Дъщерята на Кайли Дженър, Сторми, пресъздаде визията на майка си от Мет Гала-та тази година, като носеше мини вариант на виолетовата рокля Atelier Versace, с която беше Кайли. Разбира се, пурпурната перука и обемните ръкави направиха този костюм напълно завършен.

И последната хелоуиснка визия, която привлече вниманието ни тази година е на интериорния дизайнер Ани Голдман. Тя може да не е толкова популярна, но определено успя да привлече внимание с начина, по който маскира своите деца. Тя се опита да пресъздаде един доста емблематичен момент за 2019-та година, а именно сватбата на Хейли и Джъстин Бийбър.