Изработка на онлайн магазин – SEVENWAYS.BG

2
193
Добави коментар
stivko
stivko

Ние мислим за Вашия бизнес, като за наш бизнес, за това сме готови да Ви дадем богат набор от възможности, които могат да бъдат включени във Вашия продуктов каталог. Той е изключително важен, тъй като той е Вашият портал към клиентите. Към този каталог ние включваме:

неограничен брой категории и подкатегории
неограничен брой продукти
неограничен брой снимки към всеки продукт, за да може да го представите в най-добрата му светлина
възможност за добавяне на дълъг и описателен текст за всеки продукт, категория, за да знаят Вашите клиенти всяка нужна информация

Разполагате с визуален редактор (HTML редактор), който Ви позволява да пишете свободно текст и след това да го форматирате по ваше желание. Може да създадете таблица с размери

Може да създадете таблица с технически параметри
Може допълнително да вмъкнете снимка/и в текста
Може да поставяте връзки към полезни страници
Може да добавите .pdf файлове за сваляне в текста
възможност за следене на наличности
продуктови опции с ценова вариация

много са подходящи за търговци на електроника, мебели(с размери) и др.
филтриране на продукти според: цена, характеристики, цвят и много други.
продуктови варианти особено подходящи са за магазини за дрехи.
всеки продукт може да бъде „препоръчан“ на главната страница на Вашият онлайн магазин, за да бъде видян от повече хора.
възможност за промяна на реда на показване на стоките във Вашият продуктов каталог: по дата на добавяне, по цена, по размер и други.
възможност за ползване на различни отстъпки

отстъпка от тип Безплатна доставка
отстъпки с промо кодове (така наречените купони)

възможност за акцентиране:

Нови продукти
Най-продавани
Най-разглеждани

Ние знаем, че визията на Вашият онлайн магазин е от съществено значение за неговото развитие и реализиране на пазара, затова подхождаме към всеки онлайн магазин по различен начин. Предлагаме многобройни варианти за визия на Вашият онлайн магазин, като следваме най-новите тенденции в областа на дизайна. Също така след програмирането на Вашият онлайн магазин, Вие може да добавяте/редактирате/премахвате менюта от навигацията. Може свободно да създавате нови страници с информация за Вашите клиенти.

И не на последно място нашият оналйн магазин разполага с лесна и автоматична оптимизация за Google, Yahoo, Bing. Ние сме вградили всичко, от което се нуждае Вашият оналайн магазин, за да заеме добри позиции в Google. От Вас се иска единствено да ползвате вградените възможности на платформата и с това вече сте изпреварили голяма част от Вашата конкуренция. Нашият онлайн магазин е разработен така, че да следва всяко едно изискване на Google. Може сами да добавяте SEO заглавия, ключови думи и описания. Имате възможност за споделяне на всяка една страница, категория или продукт от Вашият онлайн магазин в социалните мрежи, Facebook, Twitter с един единствен клик.

И както всяка една платформа и ние не сме перфектни. Но държим да се учим и подобряваме нашите възможности във всеки един момент.