Онлайн маркетинг – SEVENWAYS.BG

2
154
Добави коментар
stivko
stivko

Какво представлява понятието онлайн маркетинг?

 

Онлайн маркетингът е стратегия, която помага за изграждане на репутацията и представянето на един онлайн магазин и на всеки активен сайт  с помощта на разнообразие от интернет инструменти и решения. Всички тези стратегии са съществено важни, за да бъде Вашият бизнес разпознаем и да набира популярност сред хората. Такива дейности, за които следи онлайн маркетингът са таргетирани посещения (трафик), максимален брой продажби или запитвания, отлична отчетност на постигнатите резултати.

Ние следим постоянно новите тенденции в интернет мрежата и държим нашите клиенти да бъдат винаги първи и актуални. В интернет пространството всеки ден настъпват нови промени, за които ние обучаваме всеки наш служител, така че да бъде винаги информиран за най-новите трендове.

 

Подход

 

Услугите, които SEVENWAYS изпълнява и са свързани с онлайн маркетинг са проучване и консултация за онлайн маркетинг стратегии спрямо бизнеса на клиента;техническа имплементация на всички функционалности и скриптове в онлайн магазина или уеб сайта на клиента;обучение на вътрешен екип на клиента, който да поеме ежедневната работа и поддръжка на онлайн маркетинг кампаниите;в случаите, когато клиентът няма ресурс да поеме всички пера на онлайн маркетинга – насочване към подходящи фирми подизпълнители на отделните звена: Google Adwords, Facebook реклама, Афилиейт маркетинг и др.

 

Google Adwords

 

Google AdWords е уеб услуга и онлайн рекламна платформа, която позволява на рекламодателите да създават кратки текстови реклами и дисплейни банери, които да показват на потребителите. Показването на рекламите се базира върху ключови думи в Google и бисквитки, по които се изчислява релевантността на рекламата спрямо извършеното търсене в търсачката или показването на определен сайт.

 

Facebook

 

Всеки знае за наличието на глобалната мрежа Facebook, в която всеки има профил и се споделят хиляди неща. Facebook e идеалното място да рекламираш своя бизнес. Търсенето и предлагането е водещо и все повече хора рекламират малък и голям бизнес. Ние можем да създадем Вашата страница, да я поддържаме и да намерим Вашите нови клиенти.

 

Онлайн маркетинг в социалните мрежи

 

Във всяка социална мрежа вече може да се изгради добра реклама за бизнес. Такива са  Facebook, Google Plus, YouTube, Vimeo, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Tumblr и др. Това са най-често използваните и добри социални мрежи за Вашия бизнес.

 

SEO

 

SEO е тясно свързано със започването на всеки бизнес.  SEO представлява извеждането на сайта на водещи места, така че да може по-лесно да бъде откриваем за Вашите клиенти. Тоест при услуга онлайн маркетинг SEO е изключително важно, за да имате успешен бизнес.