ИСЛАНДИЯ - Земя на природни чудеса! Обиколен тур на Исландия с водач на български език! РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 11.01.2020 г.!

ИСЛАНДИЯ - Земя на природни чудеса! Обиколен тур на Исландия с водач на български език! РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 11.01.2020 г.!

Полет на LUFTHANSA за Франкфурт в 06.30 ч. Кацане в 07.55 ч. Полет за Рейкявик в 11.20 ч. Пристигане на летище Кефлавик в 13.00 ч. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел. Вечерна разходка в Рейкявик и първи впечатления. Нощувка.

Ден 2 Рейкявик – Боргарнес – Скагафиорд – Акурейри

Закуска. Отпътуване, в комбинирана група, в посока тунела Хвалфьорд към северната част на страната и живописния район на Боргарнес и Скагафиорд – долината на конете. Плавно издигащите се хълмове в района сякаш се сливат с необятната морска шир. Посещение на фермата-музей Глаумбер /входната такса е включена/, която се състои от характерните за страната торфени сгради, построени през XVIII и XIX в. Оттам маршрутът продължава в посока северната столица на Исландия – град Акурейри. Намиращ се точно под северния полярен кръг, Акурейри е разположен на бреговете на голям фиорд. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

Ден 3 Акурейри – Годафос – Миватн – Акурейри

Закуска. Отпътуване за...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност