Хороскоп за днес – 24 декември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
179
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, вторник – 24 декември 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ще изживете чудесни моменти преди Бъднивечер. Ден на преобразяването. Всичко може да се прости и нещата да потръгнат в желаната от всички нас посока. Ден с блага и регенерираща енергетика. Прочистваме се от насъбраните отрови в тялото и в душата, а вечерта презареждаме батериите на семейните връзки. Предприето с любов ще има успех и ще стопля сърцата.

Телец 21 Апр – 21 Май

Ден с ведро, хармонично и релаксиращо излъчване. Сгрява ни очакването за Рождеството. Всичко предприето ще има успех. Пътувайте, себерете се с роднини, бъднувайте с децата и родителите. Някой ще извърви мъчителен път, но сърцето му ще се стопли. Ще се разберете по всички спорни въпроси и нека всеки да направи своя компромис в името на едно по-добро бъдеще.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден с блага и стимулираща здравето енергия. Спазвайте ритуалите, не яжте месо. Вероятни са проблеми с кръвното и очите. Не се товарете с много работа. Не сечете дървета. За камината или печката се внася най-дебелия пън, наречен „бъдник”, приготвен от преди. Съберете се само с родата, не канете гости и точно днес не делете наследства и имоти. За утре не планирайте срещи.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Един от най-ведрите и хармонични дни в месеца. Енергията е блага и зареждаща, злото е изгонено от домовете. В тези дни Земята е най-близо до своя духовен център Слънцето. Мислите ни са положителни, а и новините не са само негативни. Вероятно е прозрение за бъдещето. За Коледа ограничете страничните контакти. Предстои новолуние със слънчево затъмнение над Азия.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Спокоен и ведър ден преди Рождеството. Енергетиката е блага, одухотворяваща и оздравяваща. Лъвът е знак покровителстван от Слънцето, а в дните около зимното слънцестояние Земята е най-близо до него, до своя духовен и енергиен източник. Вечерта се събираме на семейно бъднуване, презареждаме батериите на любовта и радостта от взаимността.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Денят е ведър и хармоничен, но за вас ще донесе и прекалено натоварване, което може да не ви се отрази добре. Не поемайте отговорностите и работата на другите. Свършете своята част от ангажиментите. Не се месете в чуждия избор и не позволявайте намеси в своя. Предстоят два дни на болезнена равносметка. Спазвайте диета, а вечерта бъднувайте само с най-близките си хора.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден с блага и хармонизираща енергетика, която ще отмие неприятности и болки, ще усмири болезнените изисквания и амбиции, ще донесе мир и любов в отношенията. Да не се секът дървета. Не подсичайте детските мечти и очаквания. Коледният дух влиза тази вечер през комина. Не планирайте за утре публични изяви. Останете в тесен семеен кръг и не засягайте болни за близките ви теми.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Вдъхновен и озарен от висше покровителство ден. Енергетиката е оздравяваща, пречистваща и одухотворяваща. Не си разваляйте настроението по никакви поводи и се движете оптимистично независимо проблемите по пътя. Всичко предприето ще носи успех и късмет. Не носете цветя където и да отивате, а желани и мечтани подаръци. Не сечете дървета, не подсичайте мечти.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ден на Слънцето, в който е възможно духовно прозрение за бъдещето. С лекота ще се решават неразрешими до момента проблеми. Всеки на своето ниво да направи стъпка и отстъпка в името на една обща и желана цел. Тази вечер ще бъднуваме в очакване на Рождеството и ще се надяваме на промяна към един по-добър живот. Пожелайте си мир, любов и благо за всички нас.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден с ведра, обновяваща и одухотворяваща енергетика. Изчистете мислите от негативизма, от натрупаната отрова и злоба. Предприетото с любов и с чувство за отговорност ще отваря врати и сърца, ще стопля душите и ще ви зарежда положително. Ще се разберете с роднини по спорни битови и наследствени въпроси. Намерете точните думи, които ще стопят ледовете и дистанциите.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден с ведра, обновяваща и одухотворяваща енергетика. Изчистете мислите от негативизма, от натрупаната отрова и злоба. Предприетото с любов и с чувство за отговорност ще отваря врати и сърца, ще стопля душите и ще ви зарежда положително. Ще се разберете с роднини по спорни битови и наследствени въпроси. Намерете точните думи, които ще стопят ледовете и дистанциите.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ден на Слнцето, в който е възможно духовно прозрение за пътя напред. Енергетиката е оздравяваща и блага. Следете кръвното, не се напрягайте излишно и не поемайте странични ангажименти извън нуждите на семейството. Ден за прочистване от шлаката и насъбраните отрови. Посетете благо и одухотворяващо място. Не сечете дървета и не подарявайте откъснати цветя.