Майкъл Джексън е жив (ВИДЕО) :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
191
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Майкъл Джексън е жив. Нови кадри го доказват. На тях идентичен двойник разкрива, че ще изнесе представление. Това твърдят хора вярващи в конспиративните теории.

Испанският имитатор Серджио Кортес стана сензация в мрежата през последните седмици благодарение на своята забележителна прилика с Краля на попа, пише Блиц. 

Някои фенове дори вярват, че това е самият Джако, независимо, че певецът почина през 2009 година.  Един конкретен клип от миналия месец накара редица фенове на Майкъл да поискат Серджио да си направи ДНК-тест, за да докаже, че той не е истинския Джексън. 

А ново видео наля масло в огъня – в него се твърди, че Майкъл е жив и той е именно Серджио. 

Клипът, появил се миналата седмица, показва Серджио, който казва на своите последователи, че ще изнесе представление в Тайланд тези дни. 

„Привет на всичките фенове на Майкъл Джексън. Елате и вижте как пея в Патая на 23 декември. Обичам ви. Ще се видим там. Аз съм Серджио Кортес. До скоро“, казва той в клипа. 

Въпреки своя очевиден испански акцент и доста по-младежкия външен вид, стотици фенове оставиха коментари под видеото, в които искат още доказателства, че имитаторът не е истинския Майкъл. 

В профила си във Фейсбук Серджио обяснява, че е стартирал кариерата си на имитатор на Краля на попа, след като журналист му посочил поразителната му прилика с легендарния изпълнител.