Превод на юридически документи – Заяви онлайн

1
164
Добави коментар
wordz.biz
wordz.biz

В повечето случаи юридическите документи са на специални бланки от институцията, която ги издава. В зависимост от вида документ се прилагат и различни процедури при превод. Според лицето, на което са издадени, можем да ги разделим в две групи: за частни лица и за бизнес организации.

Документите, които фирмите често искат да преведат, са:

пълномощни,декларации,учредителни актове,правилници,съдебни решения,договори и споразумения,протоколи от събрания и др.

От друга страна, частните лица търсят юридически превод на:

свидетелства за съдимост,съдебни решения,пълномощни,декларации,нотариални актове,договори,имотни оценки,становища и др.

Един от най-често срещаните и трудни за превод юридически документи са договорите. В повечето случаи, особено ако включва големи по обем спецификации, изисква компетентност от различни области. Затова в такива случаи е оправдана необходимостта от включване на няколко преводача в услугата. С това гарантираме безкомпромисното качество, което предлагаме. Агенция WORDZ.biz извършва юридически преводи на договори за:

превод на договор за извършване на дейност или предоставяне на услуга;превод на договор за възлагане на поръчка;превод на фирмени договори;превод на банкови договори;превод на консултантския договор;превод на трудови договори;превод на договор за покупко-продажба на имот;превод на договор за покупко-продажба на МПС;превод на договор за застраховка;превод на договори за отдаване под наем и др.

Подайте заявка за превод на юридически документи онлайн още сега – сканирани или чрез куриер. Свържете се с нас чрез контактната ни форма или ни пишете на [email protected], за да уточним срокове, изисквания, специфики и всякакви други въпроси, по които можем да ви консултираме преди пускането на поръчката.