Bioblas Anti Hair Loss Volume Shampoo Collagen + Keratin Moisturizing Nourishing Volume Anti Hair Loss Шампоан за обем и…

4
171
Добави коментар
mashbg
mashbg

Срещу косопад

COLLAGEN + KERATIN SHAMPOO

За много фина и  без обем коса

Колагенът и кератинът подхранват и сгъстяват много тънката  коса.  Осигурява допълнителен обем и пълнота. Не съдържа PARABEN, PHTHALATE, SLES и SULFAT

СЪСТОЯНИЕ НА ВИСОКОКАЧЕСТВОТО С ВИСОКО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЛЕЧЕНИЕТО“

ЗА БИОБЛАС:  Biota Laboratories разработва билкови продукти с цел осигуряване на ефективни, дългосрочни решения срещу косопад и красота на косата с марката Bioblas повече от 10 години. Bioblas, съчетавайки здравето и красотата с иновативните си продукти, съчетава щателно най-новата технология, синтезирайки различни растения, които предлагат неограничените ползи на природата. Революционните продукти на Bioblas срещу косопад сега предлагат 100 процента билково решение с новоразработената гама органични масла, отговаряща на ежедневните нужди за красота на косата.

ХАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОДУКТА:

Подхранване: Богатите растителни активни вещества помагат за намаляване на косопада.

Защитава: Помага за защита на естествената бариера на скалпа.

Витамините и минералите помагат за структурирането на косата.

Колагенът и кератинът, които са два много активни за косата, подхранват много тънката и обемна коса и спомагат за сгъстяване на кичурите.

Увеличава силата на косата и я прави да изглежда ярка, силна и обемна през целия ден.

 

Начин на употреба:

Нанесете върху мокра коса и масаж на скалпа. Пяна и изплакнете. Повторете употребата, ако е необходимо. В случай на контакт с очите, изплакнете веднага обилно с вода.