Най-добрите ЛЕГО(LEGO) конструктори

1
183
Добави коментар
angels82
angels82

Какво е LEGO?

Откакто LEGO избухна на сцената в САЩ през 60-те години на миналия век, те са изключително популярна марка детски играчки.

Ярко оцветените строителни блокове със сигурност имат и редица възрастни ентусиасти!

Ако изобщо сте пазарували, вероятно сте забелязали, че има огромен набор от комплекти LEGO. Можете да изградите всичко – от замъци на принцесите до звездата на смъртта, до каквото ви диктува въображението.

Всъщност можете да намерите толкова много различни конструктори LEGO, че изборът на най-добрия може да се почувства малко като умопомрачаваща главоблъсканица.

Ако се мъчите да решите кой LEGO комплект е най-подходящ, или за себе си, или за подарък, вие сте попаднали на правилното място!

В Bestix ние сме посветени да помагаме на клиентите да намерят перфектните продукти за техните нужди. За нашите най-добри препоръки, моля, вижте нашите любими LEGO комплекти, включени в списъка с продукти по-долу. Прочетете пълното ни ръководство за комплекти LEGO. Ще ви кажем какво трябва да знаете за LEGO и как да изберете най-доброто за вас.

ПРЕДИМСТВАТА НА ИГРАТА С ЛЕГО

Не само, че LEGO е забавно да се играе, те предлагат редица образователни предимства за децата. Нека да разгледаме някои от предимствата на играта с LEGO:

Играта с LEGO насърчава фините двигателни умения и координацията между ръцете и очите. Децата могат да получат умения за решаване на проблеми и математическо мислене от изграждането на LEGO творения. LEGO парчетата стимулират въображението. Можете да изработвате почти всичко с тях. Децата се научават как да следват инструкциите и значението на изпълнението на стъпките в правилния ред. Играта на LEGO с другите може да помогне за развитието на умения за работа в екип и комуникация, тъй като децата трябва да могат да обясняват проблемите и потенциалните решения. Усещането за постижение, което детето получава от изпълнението на проект LEGO, може да помогне за изграждането на самочувствие. Различните ЛЕГО серии/теми

В света на LEGO има много „теми“. Ето някои от най-популярните налични теми.

Класическа тема LEGO

Тези комплекти се състоят от разнообразни тухли/части за общо ползване.

Тези комплекти се фокусират върху сгради и забележителности.

Произведени от LEGO, Duplos са по-големи тухли за по-малки деца.

Тази изключително популярна тема LEGO разполага с много различни тематични звездни войни.

Тези набори са ориентирани към характера и се фокусират върху приятелството.

Тези ЛЕГО определя фокуси върху аспекти от живота на града.

Това са модерни комплекти LEGO, които се отличават с подвижни части.

Тези комплекти са за създаване и кодиране на истински движещи се роботи с мотори.

Тези уникални набори LEGO са предназначени за изграждане на конкретен артикул или елементи.

Това са LEGO набори, включващи набор от герои и настройки на Disney Princess.

Това са създадени от общността и поддържани комплекти, като се има предвид истинският LEGO ентусиаст.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите ЛЕГО (LEGO) конструктори. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.