Фандъкова е спряла поръчката за покупката на коли :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят,...

Фандъкова е спряла поръчката за покупката на коли :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят,...

Столичната община ще спре купуването на автомобили, които "не са жизнено необходими в този момент", обяви като мярка за намаляване на разходите кметът на София Йорданка Фандъкова пред БНТ.

Тя не посочи коя покупка има предвид, но неотдавна кметството обяви процедура за доставка на леки коли на обща стойност 450 000 лева без ДДС или 540 000 лв. с данъка. Автомобилите ще бъдат използвани от служителите на дирекция "Транспорт", която е на подчинение на ресорния заместник-кмет Кристиан Кръстев.

Кръстев информира днес във фейсбук, че обществената поръчка за доставка на автомобили е спряна на 31 март с оглед на кризисната ситуация. „Тук е мястото да благодаря на вносителите на автомобили, които ни предоставиха безвъзмездно за периода на карантината автомобили за подпомагане работата на общинска полиция, социален патронаж и други социални дейности.“, написа още Кръстев.


Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност