НАЧАЛО – FABERLIC СЕВЛИЕВО Faberlic,компания,бизнес,козметика,

1
124
Добави коментар
rumi1969
rumi1969

Отслабвай вкусно, отслабвай красиво!

С коктейла Faberlic Wellness бъди в идеална форма, остани здрава и се радвай на своето отражение в огледалото всеки ден

Faberlic – най-голямата руска компания на пазара на директни продажби, производител на уникална патентована кислородна козметика, която доставя кислород в дълбоките слоеве на кожата.Асортиментът на компанията представя цялата гама от средства за грижа за кожата и косата, ексклузивна френска парфюмерия, декоративна козметика, както и продукти за дома и здравето. През 2003 година Компанията излезе на международния пазар, като в момента има представителства в 24 държави. Повече от 600 хиляди Консултанти си сътрудничат с нас в Европа и Азия.

Има собствено производство, базиращо се на най-високите европейски стандарти за качество, оборудвано с най-модерното и съобразено с екологичните стандарти оборудване, автоматични линии за производство и опаковане на козметичната продукция. С нивота си на потенциални мощности и мащабите на производственото пространство фабриките на компанията са сред най-големите козметични предприятия в Русия. 

Вече повече от 15 години нашата компания произвежда уникална кислородна козметика, грижейки се за младостта и здравето на кожата. И ние сме признателни на тези 5 милиона потребители, които ежедневно с удоволствие ползват продукцията ни, оценявайки по достойнство качеството ѝ.

Абсолютно цялата продукция компанията минава задължително тестване съгласно държавния стандарт, а производството на козметиката съответства на международния стандарт ISO 22716 GMP («добра производствена практика»).

Световните трендове във Faberlic

Компанията работи плодотворно с водещите дизайнери, гримьори и парфюмеристи, създавайки ексклузивни и иновационни продукти.  

ДА НАПРАВИТЕ ПОКУПКА Е ОЩЕ ПО-УДОБНО С НАШИЯТ ИНТЕРНЕТ-МАГАЗИН FABERLIC: Вие можете да оформите своята поръчка чрез интернет магазина на Faberlic; Разгледайте каталога с намаления и супер предложения; След оформяне на поръчката ще се свържем с вас; При поръчка на стойност 30 лева – безплатна доставка в цялата страна! ВЗЕМИ ОТСТЪПКА ОТ 20 – 26%
Център за научни изследвания

Компанията изгодно се различава от другите компании поради своята активност в областта на научноизследователската дейност. Резултатите от проучвания Faberlic олицетворява

Каталог Топ Сайтове