Без слънце няма имунитет срещу корона, ваксината е измама – нямаме и за грип: проф.д-р Ст. Монтанари

1
237
Добави коментар
zetkum
zetkum

„От болест и зараза умира, който иска да умре, а който иска да живее – преживява”! Това казва в интервю проф.д-р Стефано Монтанари от центъра  Stelior в Женева, директор на лабораторията по нанодиагностика в Модена – един от най-ударените от коронавирус градове в Италия и Европа, консултант на главната прокуратура на Италия и националната й армия, автор на многобройни научни публикации, включително по пневмология,  който през последните 20 г. открива много болести и патологии, съвместно със съпругата си Антониета Гати, през 2012 влязла в листата на 32 най-уважавани учени в света.

Професоре, какво е коронавирус 19 всъщност?

Химическа верига от фамилията на коронавирусите, от които иаме хиляди, включително баналната настинка често се дължи именно на един коронавирус. Интересен е с това, че в повече от половината случаи хората не го усещат, нямат симптоми, но пък атакува белите дробове на много възрастните хора, които имат вече придобити нелечими заболявания и твърде нисък имунитет, атакува силно и пушачите.

Къде е роден?

Разсмиват ме версиите за прилеп или змия от пазар, а защо не еднорог? Дори естествено появил се, не е трудно той да е бил модифициран лабораторно и нарочно или погрешка да е излязъл оттам.

Защо смъртността в Италия е толкова голяма?

Правим масови ваксинации на много възрастните хора с ваксини, които отслабват организмите им допълнително. Една ваксина вкарва нов вирус на мястото на стария, за да се създадат антитела. Получи се така, че във времето на създаването на тази реакция ги