Натурален кленов сироп | Земела

1
107
Добави коментар
tankoooo
tankoooo

Кандаски кленов сироп

The Maple Treat Corporation е признат пионер в индустрията на кленови сиропи. Започва своята дейност през 1975 г. в Квебек, Канада. Бързо набира популярност със своето качество и постоянство в производството на Натурален кленов сироп.

В продуктовата си гама включва Чист кленов сироп, Био кленов сироп, Микс кленов сироп с агаве нектар, сироп от черна боровинка, червена боровинка, кленови бонбони и кленова захар.

Кленовият сироп е канадска традиция от поколения и популярността му продължава да възхищава потребителите по целия свят.

Компанията започва да добива кленов сироп във ферма от 52 акра, сока се събира с кон и шейна. Днес работят с повече от 1000 фермери, които са посветени на прибирането на най-висококачествения кленов сироп.

Кленовият сироп е 100% натурален и се добива само веднъж годишно, обикновено през месеците март и април. Не се добавят никакви химикали, консерванти или добавки, такива не се използват в цялото производство и бутилиране на Кленовия сироп.

Повече от 70% от световното производство на кленов сироп идва от Квебек, Канада.

Необходими са 40 литра кленов сок, за да се направи един литър кленов сироп. Това е точното количество, което кленовото дърво може да произведе за една реколта.

Ние от Земела сме вносител на кленов сироп, 100% натурален. Предлагаме голяма разфасовка кленов сироп, както и разнообразие от малки такива. Кленовият сироп Amber, който внасяме директно от Канада, е Био продукт клас А.

Приложение на кленовия сироп

Кленовият сироп е 100% алтернатива на захарта, която може да се използва спокойно и от хора, страдащи от диабет. Макар и непопулярен у нас, кленовият сироп се счита за един от здравословните натурални продукти, които могат да донесат доста ползи върху човешкото здраве.

Комбинацията между американски палачинки и кленов сироп е същинска класика. Добрата новина обаче е, че кленовият сироп може да се използва успешно, както в сладкиши, така и при солени ястия. Като заместител на захарта, кленовият сироп се използва в различни напитки, чай кафе, и всички видове сладкарски изделия. С него се приготвят много сладкиши, палачинки, кексове, пайове и други. 

Също така диетата с кленов сироп е доста популярна. Тя е идеална както за намаляване на телесното тегло, така и за прочистване на организма. При тази диета можете да отслабнете с 5 до 10 кг. само за 10 дни. Това се дължи на активното намаляване на мастните натрупвания и ефикасното елиминиране на токсините от тялото. 

Диетата с кленов сироп може да се прилага три до четири пъти годишно. Оказва положителен ефект върху кожата, косата, работата на храносмилателната система, психическото и физическото състояние. Прилагайки диетата ще имате повече сила и енергия.

Подсладете се безгрижно, с нашия чист Био кленов сироп.

Най-естественият и здравословен заместител на захарта без нито един от недостатъците й.