Бонус за всеки гол от Бундеслигата- Winbet! 15.05.2020

2
208
Добави коментар

Бонус за всеки гол от Бундеслигата- Winbet! Съвсем скоро ще започнат някои футболни първенства, а беше въпрос на време да излязат и предложения за тях. Днес ще Ви представим един интересен бонус, който не е за изпускане. 

Само сега може да се възползвате от начален Уинбет бонус код, който е предназначен изцяло към новите потребители на сайта. Неговата стойност е 100 % до 200 лева бонус. Може да бъде взет директно от бутона долу, а от линка горе ще Ви дадем полезна информация за взимането му.

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ УИНБЕТ!

Какво да знаете за бонуса?

Срещи от немската Бундеслига ще се играят утре 16.05.2020, както и на 17.05.2020. Естествено, за да получите бонус е нужно да сте заложили поне на една от срещите в Бундеслигата. Ако участвате за бонуса утре 16.05, ще получавате по 2 лева бонус, за всеки гол на избраната от Вас среща. В неделя бонусът става по 5 лева за всеки гол.

Кои са важните условия, които трябва да спазите? Най-важното е да правите само единични залози, на минимален коефициент 1.30. Нямате право да използвате други бонус средства, за да участвате в промоцията. Минималната сума за квалифициращ залог е 20 лева. Също така, нямате право на предварително затваряне на залозите, с функцията Кешаут. След изпълнението на всички условия, бонусът ще бъде кредитиран по вашата сметка в рамките на 24 часа. След което следва да го разиграете. Условието е, сумата да бъде разиграна 4 пъти на мининален коефициент 1,3.

В общи линии смятаме, че това беше най-важното, с което трябва да сте запознати относно бонуса. Следете блога на Бонус Кодове за още интересни предложения!