COLOR MY BEAUTY – безплатен уебинар представя топ тенденциите в света на красотата

2
210
Добави коментар
eventA
eventA

Най-актуалните тенденции за сезона ще бъдат представени по време на уебинара COLOR MY BEAUTY от доказани професионалисти в сферата на красотата.

Онлайн събитието e безплатнo и ще се състои на 12 юни (петък) от 15.00 ч. в Zoom. То ще ни даде възможност не само да се срещнем със специалисти в сферата на модата, цветовия анализ, грима и прическите, но и да получим персонален съвет за визията си.

COLOR MY BEAUTY ще отговори на едни от основните въпроси, които вълнуват дамите, искащи да се чувстват едновременно красиви, уверени и модерни.

Кои са най-горещите модни трендове?
Кои цветове са подходящи за различния ни цветови тип и как да ги подберем в гардероба си?
Можем ли и как да се гримираме професионално вкъщи?
Кои са тенденциите в косите за сезон пролет–лято 2020?

Събитието е инициирано от Пламена Вияреал, създател на модния бранд  Andy Vil, която гостува редовно в различни тв предавания и онлайн медии, споделяйки не само кои са най-актуалните тенденции в света на модата, но и как да ги приложим в ежедневието си. По време на уебинара тя ще ни разкаже кои са хитовите модни тенденции на сезона. Завръщат ли се отново вечните точки в летния гардероб, как да намерим различни приложения на денима и защо “устойчивата мода” е по-актуална от всякога, са само някои от темите, които тя повдига.

Как да изберем не само модерните цветове, но и тези, които най-много ни отиват, ще ни представи имидж консултантът и личен стилист Ивета Христулева. Тя ще ни разкрие тайните на цветовия анализ и цветовите типове, за да можем да изглеждаме по-добре, подчертавайки визията си с правилните за нас нюанси.

Кино гримьорът Грета Великова ще сподели с участниците защо е най-важно да следваме естествената линия на лицето си, когато се гримираме. „Само така можем да подчертаем своята индивидуалност и уникалност в излъчването си“, споделя тя. Със своя близо 20-годишен опит в областта Грета Великова ще разкрие професионалните трикове на перфектния грим, създаден за нашето лице.

Кои са най-актуалните тенденции в косите за сезон пролет–лято 2020 ще ни представи фризьорът Милена Маркова. Тя ще ни запознае с модерните прически, цветове и стайлинг, както и на какви атрактивни аксесоари за коса можем да заложим за впечатляваща визия.

Участието в уебинара е безплатно с регистрация на https://bit.ly/30nWFBB. Всеки заявил своето участие ще получи линк към събитието на 12 юни.