Какъв бански да изберем – тенденции и идеи

1
183
Добави коментар
pupidrupi
pupidrupi

Изборът на бански затруднява даже най-големите привърженички  на модата, защото изобилието от предложения е голямо. Модните женски бански за 2020-2021, с фотото и последните новини, които сме събрали, ще ви бъдат в помощ при вашия избор. Заедно с това, ще ви разкажем и какви модели ще се ползват с най-голяма популярност през идващото лято.

Показвайки на модните подиуми новите бански, дизайнерите  акцентират  вниманието върху горната част на модела, независимо от неговия вид. Красивите бански в две части с тънки презрамки, шикозни модели с драперии, оригинални варианти с ресни, с преплетени ленти, с волани и всевъзможни елементи, възхищават с ярки цветови решения в модната за сезона гама.

Освен секси откритите модели, които минават на заден план, през лятото ще се наложат бански в романтичен стил, лаконичните модели бандо, и разделните бански холтер.

Обичайните класически варианти  с шорти и бикини, ще продължават да радват своите привърженички. И , независимо от цикличността на модата, която често се повтаря, модните предложения радват със своята оригиналност. Доказателство са ретро банските със завишена талия и по-закрито горнище. Особено шик изглеждат ретро моделите , допълнени с малка поличка.

За девойките и жените с идеална форма, моделиерите предлагат варианти с връзки, ленти, необичайни кройки, дълбоки разрези, подчертаващи силуета.

Ярки разцветки и оригинални принтове, необичайни рисунки на морска, абстрактна и животинска тематика, на хоризонтални линии, на точки или с геометрични елементи, банските в две части ще бъдат модно допълнение в летния гардероб на всяка дама.

Трябва да отбележим, че продължават да са в тенденция и спортните модели. Цели или разделни, те не само осигуряват спортен шик, но и комфорт при активен отдих на плажа.

Много секси изглеждат и банските от дантела, показани в Маями. Но използваната материя им придава елемент на бельо и за много жени тези предложения ще се окажат нежелани.

В новите колекции бяха показани цели бански с дълги или прикачени ръкави, с драперии, с дълбоки разрези, в едноцветни, но ярки и наситени цветове.

И нека да отбележим, че лятото на 2020 в тенденция ще бъдат не само ярките тонове и щампи, но и модели в коралово, оранжево, синьо, жълто, зелените и бежови нюанси, както и класическите черно и бяло.