SEO оптимизация на сайтове

1
508
Добави коментар
hlape
hlape

SEO услуги – някои от най-популярните такива, към които наши клиенти проявяват сериозен интерес

В днешни дни стотици хора отправят запитване за SEO обслужване, за различни SEO услуги, но много често се случва така, че собственици на сайтове да не знаят точно към коя SEO услуга да се насочат.

Именно и поради тази причина подготвихме за Вас този интересен материал, касаещ SEO услуги, които са популярни и търсени сред настоящите клиенти на дигитална агенция VISEO LTD.

Много често споделяме с читателите си, че както при дадена болест, така и в дигиталния маркетинг, когато се локализира даден проблем, тогава се намира адекватно решение за неговото предотвратяване. С други думи, когато една болест е ясна, ясна е причината, тогава лесно се намира противодействие, лек за нея.  Много сходно е положението и при SEO оптимизация на сайт, когато се касае за пропуски, проблеми, които виляят лошо и влошават класирането в Google и другите търсещи машини.

Услуга  № 1 – SEO одит

Оценката на даден сайт може да покаже и нивото в SEO аспект. СЕО одит представлява комплекс от задачи, които определят поведението на Вашият сайт, структурата му, силните и слабите му страни, като цяло, как е представен в лицето на търсещите машини, но и в лицето на потребителите. Ние, екипът на W-SEO.com предлагаме три основни типа SEO одит, а именно:

Одит за използваемост. Подобна проверка показва привлекателността на ресурса за обикновения потребител: удобството при навигация през страниците, полезността на публикувана информация и т.н.

Маркетинг одит.  Провежда се работа за определяне на ефективността на сайта в контекста на пазарния сегмент.

Технически одит. За разлика от маркетинга, използваемостта, SEO-одита на сайт, техническият одит включва анализ на техническото състояние на даден ресурс.

Услуга  № 2 – Линк билдинг

Линк билдинг стратегиите, както и качествените ресурси, които могат да се ползват, цитирайки Ваш проект, са все още работещи и много популярни, както в Google Bulgaria, така и в World Wide Google.

Екипът на W-SEO.com предлага качествени линк билдинг услуги, в това число публикуване в медии, блогове, онлайн списания, изграждане на помощни сателитни сайтове, регистрации в директории, получаване на ценни линкове, коментари и много други специализирани SEO услуги.

Услуга № 3 – Поддръжка на сайт

Състоянието на сайта трябва да е на високо ниво. Един сайт, когато бъде компроментиран, за минути може да загуби настоящите си позиции в Google. И причина за това може да бъде най-елементарен бъг, или пък актуализация на модул, който не е съвместим, или хакерска атака. Естествено, причините за изваждане от строя на даден сайт могат да бъдат и други, най-разнообразни, но от практиката ни най-често се случват тези три неща, които по-горе посочихме.

Поддръжката на сайт от наши представители има следните основни цели:

Да следи за състоянието на сайта.
Да предприема действия, тогава, когато е необходима реакция.
Да актуализира модули и платформи.
Да следи позициите в Google и да ги запазва, както и подобрява.
Да изготвя периодични репорти,  в случай, че това е договорено.
Обновяване на съдържание (отново, ако е договорено).
Оптимизиране на кода с цел по-добро класиране в търсачките.
Изготвяне на препоръки към издателите на сайта.
Посочване на силни и слаби страни.
Разни.

И трите услуги са много важни и когато се съчетаят, то тогава резултатите не би трябвало да закъснеят.

По-горе ви представихме три от най-търсените услуги, които нашите клиенти поръчват. Ако прецените, че и Вие можете да поверите онлайн бизнесът си с нас, то не се колебайте, а се свържете с наш представител.

Още статии, които са свързани с одитиране на сайтове:

 

Средна оценка

5 based on 3 votes

Марка

VISEO

Продукт или услуга

SEO услуги