Блогът на Апостол Апостолов :: ЧУДЕСНО, ПРОСТО ЧУДЕСНО

1
297
Добави коментар
tocco
tocco

                                                              ТАКА СТОЯТ НЕЩАТА

 

Запознайте се с една великолепна статия на д- р Илия Илиев:

 

„Все по-голяма става дистанцията между шестващите в центъра на столицата протестъри. Злобата по лицата на „тримата въстаници“ постепенно се сменя с отчаяние. Оставки не валят, кабинетът не пада, главният прокурор е нахлупил каскета по служебните си работи. Подреденият за метежа сценарий се оказа преизпълнен за двадесетина дена, вече само повтарят и потретят сценките, репликите, възклицанията и заклинанията в текста. Нищо ново не им спускат отвън, нито пък сами могат да родят оригинални ходове. Нови знакови подкрепящи лица не се виждат.

 

Освен генералът от резерва Димитър Шивиков с униформа, когато част от протестиращите атакуваха полицията. Вероятно, за да го забележат президентът и прокуратурата, чийто клиент е. Атлантическият клуб го заклейми като срам и позор за офицерството. Двама депутати, български се водят, клеветят страната в Брюксел, 55 подписа от 705 членния парламент събират настървено. Че и придумват някаква неуравновесена ирландска левичарка да нарече премиера и главния прокурор „бандити“. Залудо работят, но се потят усилено двамата ЛГБТ-йци.

 

Ту жалните, ту сърдити вопли към Европата и Посолството не дават въжделенния резултат. Не се случва и остро нужната за всеки приличен социален бунт сакрална жертва. Колкото пъти президентът Радев се изкаже за мутри, оставки и незабавни избори, толкова пъти юристи и политици сочат, че погазва конституцията, излиза от предписаната му роля и се представя като протестър с вувузела. Станаха явни тлеещите раздори между различни групи протестиращи. Активни доскоро соросоиди от всички разновидности тихомълком се дистанцират от „отровните“.

 

Но не и от операциите за овладяване на властови позиции с оглед установяването на антиутопична ляворадикална диктатура. Всичкото непеошко „правозащитно“ и грантаджийско войнство на Сорос е активирано с всички средства и от всички посоки срещу премиера и ГЕРБ. Засегнати от мероприятия на прокуратурата сред т. нар. олигарси атакуват главния прокурор чрез социалните мрежи, свои медии, платени провокатори и агресивни агитки пред парламента и министерския съвет. Изгодни са на соросоидите, напиращи да превземат и тази институция.

 

Днес соросоидите ни налагат Истан­булската конвенция, една от важните причини да напират за промени в конституцията. Политкоректниците и джендъристите на запад вече наложиха да се извади от учебниците главата за сексуалните психопатии, както върви, скоро ще обявят за норма педофилията, накрая и канибализма. В условията на тоталитарно управление, което несъмнено е крайната цел на стоящите зад „единствено правилните Ценности“ и техните пропагандисти. В най-хуманна обвивка, в името на Светлото бъдеще и Вечното щастие.

 

И на народа, задължително! Който винаги се оказва потърпевш. Чиста лъжа е твърдението на мераклиите да се възползват от протестите у нас, че народът ги люби, а те го представляват. Лъжат за това не само „триото“ измамници и строилият се до тях президент Радев, лъжат също Корнелия Нинова, Мая Манолова, Христо Иванов и другите мераклии да бъдат припознати от избирателите за спасители от посочените за злодеи Борисов и Гешев.“

 

Преписал:

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.