Блогът на Апостол Апостолов :: МОСКОВСКИ МЕКЕРЕТА

2
247
Добави коментар
tocco
tocco

                                                                 ПРОДАЖНИЦИ

 

 

До невиждани висоти ескалира кампанията срещу правителството, премиера Борисов и главния прокурор Гешев. Червени дегенерати вилнеят из софийските улици, а „социологически агенции“ дават занижени резултати на доверие в лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. В същото време те завишават данните на неговия опонент Румен Радев.

 

 

Малко известната социологическа агенция „Барометър България“, съобщава, че ако днес има избори за държавен глава Борисов щял да ги спечели само с 4% пред Радев. Само платени хора от Москва, Васил Божков и Сорос могат да измислят подобна лъжа. Поне с 15 пункта Борисов отвява Радев – това е истината!

 

Агентите на същата агенция дават на БСП при парламентарни избори цели 15,1%. Колко ли рубли са прибрали, за да ни будалкат с тази цифра и да укриват реалните 6 до 8% ? Още повече че за всички е видно, как все нови и нови червени депутати напускат парламентарната група на прогнилата столетница.

Как става така, че реалните за ГЕРБ над 50% подкрепа се орязват от агенцията до жалките 20,9%?! Как става така, че новоизлюпеният политик, учиндолският пошляк, изведнъж се превърна в трета политическа сила?!… С пари, разбира се, с пари! Каквото и да ти разправят, винаги става дума за пари.

Преди време разследване на в-к „24 часа“ разкри куп мистерии около въпросната агенция. Социолози пък я наричат „агенция, появяваща се по избори“ и „Термометър бг“. Явно от завист, защото малцина успяват да спечелят доверието на Кремъл по начин, който да бъде достойно оценен.

Доверието на Кремъл са спечелили очевидно и други ментарджии. Това са на първо място „Галъп интернешънъл болкан“ (болкан, болкан, булгар!) и новоизлюпената работилница за лъжи и манипулации „Тренд“.

Да, ама не! Българите пораснаха и поумняха. Те вече не вярват току- така на разни мошеници. Няма вече балами, няма!

На изборите догодина ще стане ясно, че БСП с триста зора ще влезе в Параламента, а циркаджийската партийка на учиндолския пошляк няма и да помирише Народното събрание…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.