Счетоводни услуги | Финансов одит | Булдес 2006 ООД

1
184
Добави коментар
buldes2006
buldes2006

  Счетоводна къща „Булдес 2006“ ООД е създадена в София, през 2006 година, от дългогодишни специалисти в областта на счетоводството, одита и данъците. В основата на екипа е ДЕС и РО Даниел Иванов, който работи с група висококвалифицирани сътрудници, като при нужда се привличат и външни консултанти в необходимите области.

  Всички наши сътрудници имат завършена магистърска степен по релевантни икономически дисциплини и имат дългогогодишен професионален опит в областта на счетоводството и одита. Това гарантира високото качество на обслужването и придържането към добрите практики в сферата на счетоводните и одиторските услуги.

  За нас няма маловажни клиенти – имаме богат опит в счетоводството и одита на малки и големи предприятия от всички сфери на бизнеса, както и нестопански организации с идеална цел.

   За нашите чуждестранни клиенти, ние предлагаме и специализирани услуги на английски и чешки език.

   Нашата счетоводна къща е специализирана в: Процедурите необходими за придобиване на лицензия за търговия с електрическа енергия Данъчни консултации на компании, търгуващи с енергийни продукти и търговски права за пренос Консултации относно акциз върху енергийните продукти (ЗАДС) Отчитане на внос, износ и транзит на електрическа енергия за трети страни Интрастат законодателство и деклариране Представителство пред НАП и Агенция Митници Изготвяне на междинни и годишни финансови отчети по МСФО, НСС и US GAAP Специфични анализи и справки според нуждите на клиента Одит в енергийния сектор Сливания и придобивания