„Телешки устни“ – нова тенденция , която бързо набира популярност

1
136
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Нека да поговорим днес за такава новост в грима като „телешки устни“, които бързо набират популярност. „Телешки устни“ идва от далечните 90-те. Тогава беше невероятно модерно да рисувате устните с кафяво червило и да рисувате около контура с молив с по-тъмен нюанс. Колкото и странно да звучи, почти всеки е използвал тази техника, дори такава сянка да не му пасва изобщо. Човек може да срещне модни жени, които са използвали черен вместо тъмнокафяв молив. Този грим изглеждаше не само вулгарен, но и просто страшен. И сега отново на мода това, което изглежда вече беше забравено като лош сън. Една от основните тенденции за грим през 2020 г. е „телешки устни“. Разбира се, днес гримьорите искат да бъдат по-модерни и тази остаряла тенденция е леко подобрена.

Въпреки това много гримьори все още не могат да откажат кафяви устни с по-тъмен контур. След последните ъпгрейди този грим изглежда още по-зле. Напоследък все по-често в Instagram на своите страници американските гримьори активно споделят новите си творби. И публикуват снимки на момичета с устни, които  народа  нарича ​​“говеждо“.

Каква е основната характеристика на този грим? И как да го направя правилно? Разбира се, ако искате да бъдете в центъра на вниманието или да си спомните далечните 90-те. Устните от говеждо месо трябва да приличат на добре приготвена телешка пържола. Сякаш току-що нарязаното месо и цветът му се вижда отвътре. Обикновено пържените пържоли имат деликатен розов оттенък вътре и имат по-тъмнокафяв цвят по краищата.

Дори в далечните 90-те години такъв ярък и екстравагантен грим не отговаряше на всички. Но днес това изглежда просто като „здравей“ от миналото. Затова изобщо не е изненадващо, че мнозина изобщо не харесват тази тенденция за красота и потребителите на интернет активно изразяват собственото си недоволство. Но дали това наистина може да спре модата, която активно използва подобна техника върху себе си? Разбира се, че не! И всеки ден в интернет можете да намерите все повече и повече снимки от модни блогъри, които бързат да изпробват най-новата модна „новост“.

Много е интересно, че такъв грим за устни днес се счита за норма сред гримьорите. Затова за много клиенти те правят точно такъв вариант на грим, без изобщо да се замислят дали е подходящ за конкретно момиче или не. Разбира се, ако използвате по-фини нюанси и се откажете от киселинните цветове, такъв грим може да изглежда доста достоен. Най-важното е да спазвате чувство за мярка във всичко и да не се стремите да станете най-модерните. Как ви харесва тази тенденция за красота? Смеете ли да си направите „телешки устни“ или все пак се придържате към мнението, че гримът трябва да бъде възможно най-естествен и да подчертава естествената красота?

Портрет по Снимка за Подарък

Френски Макарони без Ядки

Оформяне на Вежди

Как да лекуваме махмурлук

Как да изберем подарък според зодията

Как да премахнем брадавици и папиломи в домашни условия?