Борман : Врати от Полша, Украйна, Турция – София

1
169
Добави коментар
doorsbg
doorsbg

Врати Борман в София – на склад и поръчка. Интериорни, Входни и Пожароустойчиви. Качествени!

Полски, Украински, Турски и Немски. Вносители. Врати на ниски Цени!

 

Интериорни врати Борман на ниски цени в София. Вътрешни врати за апартамент, къща и офис. Вносители – производители. Наличности на склад. Предлаганите от Борман България интериорни врати са от заводите

Турски и Полски Входни врати Борман на ниски Цени в София. Външни Блиндирани врати за апартаменти, къщи и офиси. Качество и сигурност! Предлаганите от Борман България блиндирани входни врати са

Метални пожароустойчиви врати Борман – ниски цени в София. Качествени сертифицирани противопожарни врати за жилища, офис сгради, магазини. Димоуплътнени. Производители от Италия, Полша и България. Монтаж до 5 дни за

 

Производители на вътрешните интериорни врати са

PortaDoors, Classen, Gradde, NewStyle

– заводи с добра качествена продукция

– от Полша, Украйна и Германия,

а блиндираните входни врати са на

StarCelikKapi и PortaDoors – заводи в Турция и Полша.

Борман България предлага продукцията на едни от най-престижните производители в Европа на пожароустойчиви, блиндирани входни и вътрешни интериорни врати – високо качество на ниски цени. Вносители.

 

Информация за фирми, производители на вратите

Повече за вътрешните интериорни врати на Класен, Порта Доорс и Нов Стил, както и за блиндираните входни врати на СтарЧеликКапъ, за техните цени и за моделите, които се поддържат на склад в град София от вносителите, можете да получите от страниците ни за интериорните и входните врати – публикувани са официалните каталози и пълните ценови листи на заводите. От 2019г. фирма Борман предлага и много добро качество безфалцови вътрешни врати, произведени в Украйна и Русия.

 

Porta Doors

 

Porta Doors – фабрика в Полша за интериорни, входни, интериорни пожароустойчиви и технически врати със специално предназначение.

Създадена през 1992 година – над 25 годишна история на фирмата. Към 2017 година разполага със шест фабрики за производство в Европа, с общ капацитет над 70 000 комплекта (крила и каси) месечно.

Най-големият завод в Европа, с най-богат асортимент на модели и цветове, в сравнение с останалите заводи. Porta KMI Poland – Фабриката в Bolszewo е най-голямото и най-модерно предприятие в Полша за производство на интериорни, технически и екстериорни врати; Porta KMI System, Porta KMI Metal – 2 фабрики в ELK CITY – за производство на дървени и метални крила и каси; Porta KMI Fornir – 2 фабрики в Suwalki – производство изключително на врати (входни и интериорни) от масив и фурнир; Porta KMI Romania – фабрика в Arad – произвежда и крила, и каси – от MDF и HDF. Част от стоката за България е оттам.

Произвеждат се входни и интериорни врати от всички ценови класове – от модели с ниска цена 160 лева за комплект крило и каса, до модели на цена от 1 700 лева (за вътрешните), и от 460 лева до 7 000 лв (за външните).

 

 

 

Classen

 

Classen – компания, която е основана в Германия (Kaisersesch) през 1963 година.

Първата фабрика на Classen и досега се намира в Kaisersesch, Германия – там е и седалището на фирмата; Втората немска фабрика на Classen се намира в Baruth; В Полша компанията създава фабрика през 1990 година (Classen-Pol S.A.).

Основен производител на интериорни врати от MDF и HDF, входни и пожароустойчиви, ламиниран паркет, винилови настилки и мебелни фронтове.

От 2005 година фирмата разполага със собствени производствени мощности и в Zwonowice, близо до Rybnik . Само там работят над 500 човека, на територия от 42 000 кв.м. – производствени линии и складове.

Централното управление на офиса в Полша обслужва Централноевропейския и Източноевропейския пазар.

Капацитет на полския завод – над 500 000 комплекта (крила и каси) годишно.

Porta Doors и Classen са производителите от Полша, които наложиха доброто име на полските интериорни врати в България – много добро качество на ниски цени.

 

 

 

StarCelikKapi

 

StarCelikKapi– турска компания, създадена през 2002 година.

Високотехнологично оборудване и производствен процес. Произвежда изключително надеждни метални блиндирани врати, с ламинирани и фурнировани покрития от HDF, като серийността позволява продукцията да се продава на ниски цени, дори и за България. Именно високото качество и ниската цена наложиха турските входни врати на пазара в България.

Към днешна дата, производствената дейност на „Стар Челик Капъ“ се разпростира на 15 000 кв.м., от които 7500 кв.м. покрита площ. Производствен капацитет на StarCelikKapi – над 12 000 метални врати месечно.

 

 

 

Предимствата на фирма Борман

 

Предимствата на Борман България, позволили на фирмата да работи успешно, и да се налага на българския пазар в последните 15 години:

избираме доставчиците си! Можем да си го позволим и го правим! Работим с производители и доставчици, които имат ясно изградена политика относно качеството на продукцията си, относно ценообразуването, относно изпълнението и спазване сроковете на доставките по заявките и евентуално възникналите рекламации. Не работим с фирми/производители/доставчици/дистрибутори, които не държат на коректните тристранни отношения – производител/дистрибутор/клиент.
от създаването си и до сега, фирма Борман България предлага на пазара в град София (а вече и в цяла България) само и единствено качествена стока на ниски цени, с процент на рекламации почти сведен до нула. Гаранцията от 2 години е по-скоро успокоение за клиента – когато монтираме врата (без значение интериорна, входна или пожароустойчива), ние знаем че няма да се наложи да посещаваме повторно адреса. За продажби на дребно предлагаме само добрата и качествената част на продукцията от асортимента на производителите
намираме баланса между цена и качество на предлагания продукт
складова наличност на интериорни, входни и пожароустойчиви врати в София – възможност да ги получите веднага от склада в София или ако поръчката е с монтаж – до 2 дни за най-спешните поръчки
разумната търговска надценка, която поддържа фирмата – залагаме ниска надценка на целия асортимент, но за сметка на това на по-голям оборот
висок и среден клас вътрешни и външни врати (за къщи, апартаменти, офиси), на ниски цени за крайния клиент
фирмата залага на изключително компетентен екип, от продавач-консултантите в магазините ни, до монтажниците ни
отношението ни към клиентите е еднакво отговорно – без значение дали поръчката ще е само за едни первази, или ще се поръчва обзавеждане за цяла кооперация
и определено не на последно място по важност – фирма Борман предлага и извършва безплатни консултации и вземане на размери на място от дома на клиента

 

Доказателството за горенаписаното – доказателството е в това, че фирмата освен че оцеля през трудните икономически условия в последните 6-7 години, все по-успешно завтвърждава позициите си на пазара в България. Доказателството ще го видите сами, когато посетите наш магазин в София.

През годините Борман България се изгради като своеобразна борса за врати (15 години опит в търговията, разпространението и монтажите на всякакви видове врати) – при нас можете да поръчвате от продукцията на ключови производители в бранша.

Не претендираме, че сме най-добрата борса на пазара в София – това просто няма как да се случи с нито една фирма, предлагаща услуги и стоки в нашата сфера. Но можем смело да твърдим, че сме една от добрите фирми за врати в София, предлагаща продукцията само на избрани от нас производители!

Можем да Ви дадем един съвет, един ценен съвет – когато решите да си закупите определена стока за дома (особено на по-висока стойност от обичайното ежедневно пазаруване) – примерно мебели, кухненско обзавеждане, дограма, фаянс…стока, която трябва да ползвате дълго време във Вашия дом:

– След като сте се насочили вече към определен търговец, то посетете магазина минимум 2 или 3 пъти, изчаквайте вътре в магазина по 10-20 минути минимум, разглеждайте, питайте, изчаквайте…и ако продавачите започнат да “нервничат”, ако “засечете” неудовлетворен от покупката си клиент, ако чуете “повишаване на тона” по телефон – тогава трябва да си излезете и да изберете друг магазин, на друг търговец!

Заповядайте в някой от офисите ни или в магазините в София, за да проверите горното, адресите на магазините ни в София: ул. „Стоян Михайловски“ 8, 1164 ж.к. Лозенец, и ул. „Дойран“ 9Б, 1680 ж.к. Белите брези.

Врати (входни, интериорни и пожароустойчиви) и кухни на дребно предлагаме не само за София-град, поръчка с включена доставка и монтаж може да се направи също и от следните населени места и околностите им: Антон, Божурище, Ботевград, Годеч, Горна Малина, Долна баня, Драгоман, Елин Пелин, Етрополе, Златица, Ихтиман, Копривщица, Костенец, Костинброд, Мирково, Пирдоп, Правец, Самоков, Своге, Сливница, Чавдар, Челопеч; Перник, Брезник, Земен, Ковачевци, Радомир, Трън. За доставка и монтаж в по-горните общини, допълнително се доплащат само разходите за гориво.

 

Какви врати предлага Борман България?

Продуктовият ни асортимент включва външни и вътрешни врати за апартаменти, къщи, офиси и институции.

Входните врати са внос от Турция – StarCelikKapi и предоставят възможността за съпротива срещу взлом. За направата им са използвани съвременни материали, от рода на ламинирани и фурнировани HDF покрития. Системата за сигурност също е много стабилна, така че остава да се запознаете с предложенията отблизо, и да селектирайте най-добрия продукт.

Интериорните врати (вътрешните за апартаменти, къщи, офиси, обществени помещения) – от MDF и HDF правят впечатление с дизайн и функционалност. Те са дело на компаниите Porta Doors, Classen и Gradde, които оперират на териториите на Полша и Германия.

От 2019г. Борман предлага и вътрешни врати от Украински и Руски заводи.

Избраното от нас разнообразие в моделите на фирмите-производители притежават впечатляваща визия, а работата с тях е повече от лесна.

Добрата новина е, че вносните врати не се различават много като цена от българските продукти. Всъщност, в по-голямата си част са по-евтини. Дали това е за добро или не, времето ще покаже. Ето защо ви препоръчваме да инвестирате в тях напълно спокойно.

Политиката на Борман България е свързана с любезното и коректно обслужване на клиентите, висококачествените стоки и стойностния монтаж, който ще бъде извършен от квалифицирани специалисти.

До скоро нашите врати бяха познати по-скоро в София, където са и централните ни магазини, но отскоро фирмата оперира в цяла България, давайки възможност на клиентите да получат добро обзавеждане за дома си на цена, която със сигурност могат да си позволят.

Положителни качества на нашите входни врати

Търсенето на входни врати към днешна дата е наистина голямо. Много фирми обещават качество, но малко ви го предоставят. Поради тази причина ние ще изброим положителните страни на предложените от нас входни врати, така че да знаете какво може да очаквате, ако инвестирате в тях.

А сега нека разгледаме плюсовете на продуктите малко по-детайлно:

Входните Врати от Борман притежават изключително здрава конструкция, която прави тяхното дефектиране и деформиране невъзможно. Това е една от основните причини да не продаваме евтини китайски врати, тъй като това не кореспондира с разбиранията ни;

Блиндираните врати, които предлагаме са взломоустойчиви, а това е най-важната причина да ги изберете. Предлагаме продукти с двойно, тройно и дори четворно заключване, което изключително трудно се поддава на отваряне с инструменти и подръчни средства;

Външните ни врати имат висока функционалност, която се изразява в топло и шумоизолация. За целта са използвани материали като минерална вата и други, осигуряващи комфорт и енергийна ефективност за всяко съвременно домакинство. По-голямата част от предлаганите блиндирани врати, могат да се използват и като външни за къща;

Ако търсите подходящата врата за апартамент, вила, къща или офис, то нашите консултанти ще помогнат за правилния избор. В каталозите и сайтовете ни ще видите цените на всички стоки, така че да направите сметката си, коя е най-изгодната оферта за вас;

Защо да купим интериорни врати от Борман?

За разлика от други търговци ние стоим далеч от интериорните врати от далечен Китай.

Нямаме нищо против тази държава, но някак несериозно изглеждат вратите по 180 лева, чиято основа се надрасква лесно, а експлоатацията под формата на отваряне и затваряне се извършва прекалено трудно, пристигащи като комплект от час по трудово обучение, тип „направи си сам“.

При нас няма да откриете такъв тип врати. Безспорно, в Китай се произвеждат и добри и качествени врати, но все още имаме усещането, че оттам се осъществява внос с поръчка на предимно нискокачествена и евтина продукция.

През годините сме се срещнали с много и различни производители, не само от Европа.

През магазините и монтажниците ни са минали хиляди поръчки, имаме впечатление почти от всеки един производител на пазара.

Директно още само с разглеждане на каталог/предложение, и с един поглед върху ценовата листа, можем да определим дали си струва да се предлага тази стока и у нас, в България.

Ето какви са предложенията ни:

Здрави интериорни врати от MDF и HDF;

Огромен избор на цветове и декорации;

Възможност за покупка на комбинирани врати (дърво + стъкло);

Безпроблемно отваряне и затваряне;

Фалцови комплекти, с регулируеми первази;

Прецизен монтаж от обучени специалисти;

Цена, която ще ви изненада приятно;

Фирма Борман България работи с вносни интериорни врати от големите полски, немски и украински фабрики. При нас ясно личат имената на Porta Doors, Classen и NewStyle, които са лидери в производството на външни и вътрешни врати.

От 2019г. Борман предлага продукцията и на заводи от Украйна и Русия – изключително добро съотношение като качество и цени, много добра (отлична) конструкция на крилата и касите, както и перфектно изпълнение на облицовката/покритието.

Разбира се, всички предложени продукти идват с гаранция от поне 2 години, а също така в тяхната комплектовка се съдържат и всички нужни сертификати за качество.

Можем ли да имаме доверие в стоките?

За да не оставим и грам съмнение в качеството на нашите продукти, Ви предлагаме да видите документите към тях, които имат за цел да съобщят за произхода на стоката и нейните плюсове.

Освен това сме дали и дълги гаранционни срокове, макар че сме сигурни, че след тяхното изтичане няма да имате проблем с вратите.

Стараем се да извършваме възможно най-прецизния монтаж със собствени монтажни групи, който да задоволи потребителските нужди, и да осмисли инвестицията.

Ние допускаме и рекламации, въпреки че до този момент такива постъпват при нас изключително малко, не повече от 1 или 2%. Работим с множество клиенти в столицата, а от 4 години вече и от други градове в страната.

В официалния ни сайт можете да видите коментарите на потребителите, които споделят какво са получили като продукт. Съветваме ви, ако станете наш клиент, да изкажете и своето мнение.

При нас няма да срещнете недоволни продавачи, мързеливи монтажници или друг персонал, който да ви разочарова.

Даваме пълна информация за външните и вътрешните ни врати и можем да посочим всички техни преимущества. Редом с това, поемаме ангажимента да не забавяме заявките ви, като последните се обработват във възможно най-кратки срокове (обикновенно в деня на поръчката или най-късно на следващия работен ден).

Нека спрем дотук, за да ни посетите лично, и да се уверите във всичко, което написахме по-горе.

През повече от 14 годишна история на фирмата, ние от Борман сме се научили да предлагаме само качествена стока – вътрешни, външни и пожароустойчиви врати, кухни и мебели по поръчка, научили сме се да предлагаме и качествено обслужване – от контакта с продавач-консултантите в магазините ни, до монтажа.

Когато сме сигурни в качеството на стоката си, и работата ни е по-спокойна, без конфликти с клиентите. И тогава крайния резултат е налице – и двете страни са удовлетворени!

 

Врати Борман – качеството на достъпна цена

Ако до този момент сте се колебали, откъде да поръчате врати за вашия дом, то отговорът е лесен и се нарича Борман България. Фирмата се занимава с продажба на външни и вътрешни врати от водещите марки: Porta Doors, StarCelikKapi, Classen и New Style. На ваше разположение е богата гама от модели, цветове и дизайни, за да се задоволят и най-взискателните клиенти.

И, понеже сме се сблъсквали с търговци, които забавят клиентите ще напишем, че нашите врати могат да бъдат монтирани и експресно. Това е така, защото разполагаме с входни и интериорни врати на склад в София, от които може да поръчате бързо и лесно. Вратите ще дойдат до вашия адрес до няколко дни, без да се отклоняваме от предварителната договорка.