НетКредит – Кредит Без Лихва до 500 лева!

1
204
Добави коментар
pepimili
pepimili

Описание Мобилното приложение на Неткредит Кредит от Нет кредит!

Кредитоискателите могат да кандидатстват през НетКредит за кредит в размер до 500 лв. и кредит на вноски в размер до 2500 лв. И за двата типа заеми общо изискване към кандидатите е да са на възраст между 18 и 65 години, дееспособни физически лица. Отпускането на кредитите става въз основа на сключен между двете страни – кредитор и кредитоискател, електронен договор. След предоставянето на сумите по двата типа кредити кредитополучателят е задължен да осигури гаранция за обезпечаването на кредита. Съответно последната може да бъде: банкова гаранция; гаранция от небанкова финансова институция; гаранция чрез двама поръчители.

Минималният размер, за който може да се кандидатства по двата кредита е 50 лв. за първия и 300 лв. за втория тип. Заемът до 500 лв. е с опцията за 0% лихва, при условие че е първи кредит.

Срокът за погасяването му е до 30 дни. Кредитът на вноски може да бъде издължен на няколко вноски в зависимост от размера му. Условията за кандидатстване са минимални. На първо място кандидатите трябва да са в посочената по-горе възрастова категория. Трябва да се попълни и съответната електронна форма за кандидатстване, генерирана от кредитната институция, ако кредитоискателят избере да заяви своя заем онлайн. Друга опция за кандидатстване е чрез посочения потребителски телефон. Конкретните изисквания за кандидатите за кредита до 500 лв. и кредита на вноски са описани в Общите условия на дружеството за всеки от двата типа кредитни продукти. Двата документа са публикувани на уебстраницата на

Как да върнете заема от НетКредит?

Връщането на двата вида кредити се различава по броя на вноските. За кредита до 500 лв. погасяването става на една вноска в рамките на 30 дни. При кредита на вноски погасяването е съобразно погасителния план – на седмични или месечни вноски. Броят на вноските по принцип се определя от сумата, като кредитният калкулатор на началната страница на сайта на компанията показва за конкретните суми на заемите какъв е максималният брой вноски. Минималният срок за издължаване на кредитното задължение по кредита на вноски е 3 месеца, а максималният – 12 месеца. Според условията на фирмата за сумите до 600 лв. максималният срок за връщането им е до 6 месеца.

Какви са таксите и лихвите по кредита?

Таксите и лихвите варират според вида и размера на кредита. За кредита до 500 лв. минималното ГПР е 49.09%, а максималният му размер е 49.91%. При кредита на вноски ГПР варира между 42.12% и 48.72%.

Рекламен клип на NetCredit Контакти и офис на НетКредит Email: [email protected]Работно време: понеделник – петък: 08:00–18:00 ч. събота: 10:00–17:00 ч. неделя: почивен ден Контакт с НетКредит – адресАдрес на управление: гр. София 1756, ул. Лъчезар Станчев 3 (Литекс Тауър), ет. 10