Редник Джейн (G.i. Jane)

7
Добави коментар
agrokontakt.com
agrokontakt.com

Ако този филм се погледне с различен поглед, може да е много вдъхновяващ и напомпваш.Много въздействаща и емоционална история за силата на характера и способността на жените винаги да постигат своите цели.

Преди всичко това е филм за истински жени, които с истинско удоволствие биха се насладили на развитието на сюжета, въпреки че тематиката е малко далечна от диапазона за забавления на нежните и мили създания от женски пол.

След този филм зрителя, независимо от пола си, не би разделял хората на мъже и жени а просто на хора с характер и хора без.този филм е един от великите, да ги наречем женски филми.Представя жените в истинската им светлина а именно като хора,  и доказва по изключително трогателен начин, че разликата на пръв поглед между половете е само в дължината на косата.

Филма е подходящ за жени търсещи вдъхновение и мотивация за да живеят достойно в тези толкова мъжки времена в последно време.Не  се препоръчва за мъже, вярващи в твърдия патриархален стил на общуване между половете.

[pro-player width=’607′ height=’300′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=lQg28Qwmaro[/pro-player]