10 неща, кoumo не знаехме за Мария Силвестър | PR&Медиа Новини

8
Добави коментар
EventsTeam
EventsTeam

сп. Паралели | 2009-12-28 

Знаем, че:

– е родена в София през 1977
– зодия Риби
– учи право и психология 8 СУ „Св. Климент Охридски“
– започва кариерата си като модел, а след това става популярно тв лице от клипове, филми и предаванията Тройка по никое време no TV7 и Вечерното шоу на Азис по Pro.bg
– Тази есен участва в първия VIP Dance по Нова тв, където с Боби Турбото стигнаха до финала, но бяха победени от певицата Райна и актьора фахрадин фахрадинов
– през 1998 печели титлата най-добър модел на България
– с актьора Силвестър Силвестров от разпадналата се група „Братя Мангасарян“ имат 3-годишен син Давид
– последната й засега изява е в моноспектакъла OLD FASHION FASHION 2010 (История на един собствен гардероб) на известната дизайнерка Мариела Гемишева, който се състоя на 21 декември в Театрална работилница „Сфумато“

Теория

на вероятностите
Не съм избирала да се занимавам с моделство, просто бях забелязана в един клуб и ме заведоха в агенцията, откъдето си излязох с договор и седмица по-късно вече пътувах зад граница. Стана толкова бързо, че дори аз не разбрах какво се случва, докато не започнах да работя добре и да бера плодовете. Имам фобия от летене, но това не ми е пречило да летя. Извод: ако ви удари ябълка по главата – измислете закон!

Първи уроци

Била съм едно огромно бебе, което после изведнъж порасна и стана кльощава девойка. Бях ужасно срамежлива и много обичах да чета книги, май само с това се занимавах… какво ми стана впоследствие, не знам. Веднъж в творчески порив боядисах цялата кухня на майка ми в кафяво. Бях толкова горда от себе си, докато не видях кухнята отдалеч и не разбрах един основен закон: едно е теория, а съвсем друго нещо е практиката.

Гениалност

Един ден Давид влезе в банята и заяви: „Мамо, аз съм гений!“ Беше на две годинки. Явно осъзнатостта и самочувствието вървят ръка за ръка. Но ако гениалността ти тропа на вратата, гледай да не са ти заети ръцете… за да й отвориш!

Актьорски умения

Имам брат с четири години по-малък от мен, на когото разказвах някои приказки много буквално. Карах го да играе лисицата, която иска от Косе-Босе яйце, а аз бях Косето, което й даваше яйцата директно върху главата – актьорът трябва да е биоорганичен!

Горещо

Учих три години право и в курса ми беше Венета Райкова. Още тогава беше „гореща“ и идваше на изпити като на разпит. Много й се радвах, защото влизаше с концепция, задаваше фундаментален въпрос и винаги обръщаше нещата в дискусия… което е силната й страна.

Уроците

Майка ми е най-изпълнителният човек, когото познавам. Научила ме е, че мога да имам различно мнение и ако го отстоявам, ще бъда щастлива. Татко ми ме е научил на търпение и мълчание, близко до медитативното. В тежки моменти винаги ми е казвал: „Не се притеснявай. И на нашата улица ще изгрее слънце.“

Релакс

Само планината може да ме преинсталира. Пускайте си редовно антивирусната програма!

Дадености

Ако не бях красива, най-вероятно щях да работя само като умна! Имаш ли две и две – събирай! Не обичам клишета – повторението не е никаква майка на знанието, то си е обикновено зацикляне.

Домакинство

Не изповядвам тази религия с вещите. Най-ценното никой не може да ми го отнеме! Всичко останало са детайли… Не бих казала, че съм типичният образ на домакинята. Нямам много време и съм благодарна, че ми помагат за домакинската разбота. По-скоро се забавлявам със здравословната кухня и експериментирам в областта. По-добре да живееш с орлите, отколкото да си запържваш манджичката!

Кариера

Работата ми е подчинена на парадокса… Тя е обикновена служителка, той е шефът! От всичко най-много ми е помогнало спонтанното общуване с хората от улицата. Извод: посочи на егото вратата и то ще ти избие тунел!

Стр. 9